Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Koninklijk Concertgebouw

  Concertgebouwplein 10, Amsterdam
  Opslaan
  2500 personen

  Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam voor uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten! Het Koninklijk Concertgebouw, in het culturele stadshart van Amsterdam, is wereldberoemd om zijn akoestiek en muzikale programmering van hoog niveau. Al 130 jaar schrijven wereldsterren muziekgeschiedenis op de podia van het gebouw. Een stijlvolle, verrassende locatie met veel grandeur voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen. Het Concertgebouw heeft alles in huis om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken of het nu een diner, congres, bedrijfsfeest, modeshow of productpresentatie is.

   De 5 zalen en omringende foyers variëren in capaciteit en hebben elk een eigen karakter, van stijlvol klassiek tot strak modern. De ruimtes zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd te gebruiken en bieden plaats aan ontvangsten van 50 tot 2500 personen. Alle zalen  beschikken over licht- en geluidsfaciliteiten en wireless internet. 

  De vaste podia in de Grote en Kleine Zaal kunnen worden gebruikt voor muzikaal entertainment tijdens uw congres of diner, maar u kunt natuurlijk ook uw gasten in de schijnwerpers  zetten en met uw gezelschap dineren op het podium.

  Wij bieden u gastheerschap op hoog niveau en kunnen uw ontvangst geheel in eigen beheer verzorgen. Daarnaast werken wij samen met verschillende gerenommeerde cateraars. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor een cateraar of AV-leverancier. 

  Tegenover het gebouw bevindt zich de Q-park garage Museumplein waar uw gasten met korting kunnen parkeren. Ook zijn wij uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.   Ons ervaren Sales team informeert u graag over de vele mogelijkheden.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Concertgebouwplein 10
  1071 LN Amsterdam
  Google Maps