Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Portiershuisje

  Stadionplein 2, Amsterdam
  Opslaan
  80 personen

  Het Portiershuisje is een onderdeel van het terrein van het Amsterdamse Olympisch Stadion. Architect Jan Wils ontwierp het geheel voor de Olympische Spelen van 1928. Het Portiershuisje wordt verhuurd door Break Out Verwondering als bijzondere ontmoetingsplek voor verschillende bijeenkomsten, evenementen en partijen.

  Vergaderen

  Afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of vergadering en de groepsgrootte bieden wij verschillende arrangementen aan. De bestuurskamer is geschikt voor kleine vergaderingen, brainstorm of trainingen tot 10 personen. De benedenverdieping is geschikt voor een bijeenkomst tot 45 personen. We werken met vergaderarrangementen. Heeft u een ander soort bijeenkomst? Maatwerk is bij ons ook een arrangement! Naast onze vergaderarrangementen doen wij ook veel team trainingen. Voor zowel grotere als kleinere teams.

  Iets te vieren?

  Het Portiershuisje is een bijzondere ontmoetingsplek voor kleine en grote groepen, zakelijk en privé. Een geslaagd personeels-, verjaardags- of trouw feest? Elke gelegenheid word origineel in Het Portiershuisje! Wij bieden verschillende mogelijkheden zodat we uw dag kunnen organiseren zoals u het in gedachten heeft. En het leukste is dat Het Portiershuisje die dag even helemaal van u is!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Stadionplein 2
  1076 CM Amsterdam
  Google Maps