Hotels · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Raedthuys Restaurant & Suites

  Markt 2, Sint Maartensdijk
  Opslaan
  150 personen

  Hotel Raedthuys Restaurant & Suites in Zeeland, Sint Maartensdijk op het eiland Tholen, biedt luxe en stijl in een schilderachtige omgeving met volop watersportmogelijkheden. Het viersterren hotel in zeeland is uniek gelegen in de Zuidwestelijke Delta, vlakbij Nationaal Park Oosterschelde, op een steenworp afstand van Bergen op Zoom en met gemakkelijk aan te rijden wereldsteden als Antwerpen en Rotterdam. De bijzondere combinatie van kwaliteit en intieme sfeer in Hotel Het Raedthuys is hartverwarmend.

  Het betreft een veelzijdige locatie waar men onder één dak heerlijk kan eten en drinken, feesten, comfortabel overnachten, vergaderen, sporten en relaxen. Het Raedthuys, gesitueerd in het voormalige gemeentehuis van Sint Maartensdijk, straalt een en al nostalgie uit. In het hele pand zijn er kunstschatten te bewonderen, met onder andere meubilair en schilderijen uit de zestiende en de zeventiende eeuw. De tien met Koninklijke namen opgesierde hotelkamers, zijn vrijwel allemaal suites. Daarnaast mogen ook de zes ruim ingerichte hotelappartementen er zijn.

  Het Raedthuys is een fraaie mix van historie en moderne faciliteiten. Enerzijds zijn er historische vergaderruimtes, zoals de oude raadszaal en burgemeesterskamer. Anderzijds zijn er de modernste faciliteiten, met onder andere een prachtig fitness/wellnesscomplex en overal gratis wifi. In de eerste helft van 2012 zijn er zes extra hotelkamers, een extra vergaderruimte en een rustieke lounge (private dining room) gerealiseerd.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan de kust
  Gelegen in het stadscentrum
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Markt 2
  4695 CE Sint Maartensdijk
  Google Maps