Schouwburgen en theaters · Feestlocatie & trouwlocatie

Het Veur Theater

Damlaan 44, Leidschendam
200 personen

De foyer van Het Veur Theater is zeer uniek. De bijzondere architectuur van de voormalige kerk is nog zichtbaar, samen met de gekozen kleurencombinatie zorgt dat voor een luchtige, heldere en toch intieme huiselijke sfeer. Zowel de beneden als de bovenverdieping met bamboevloer is multifunctioneel en te gebruiken voor o.a. recepties, borrels, bruiloft, feest, high tea, vergaderlocatie of ledenbijeenkomst.

Muziek, eten en drinken is bij Het Veur Theater zoals u van ons mag verwachten, tot in de puntjes verzorgd! Dat zijn we aan onze reeds jaren bestaande, goede reputatie wel verplicht. Onze koks verzorgen vanuit het theater, of de profesionele keuken van ons dochterbedrijf De Heerlijkheid, uw culinair vermaak.

Trouwlocatie

Het Veur Theater, één van de weinige gelegenheden die de gemeente Leidschendam-Voorburg officieel heeft aangewezen als trouwlocatie. U wilt met uw partner een onvergetelijke dag? U wilt trouwen in een sfeervolle omgeving die nèt even anders is? U wilt genieten van een heerlijk verzorgd diner in stijl? U wilt een gezellige receptie, een feest zonder van locatie te hoeven wisselen? Dat kan exclusief in Het Veur Theater!

In onze theaterzaal kunnen maximaal 101 gasten uw ceremonie bijwonen. Alle faciliteiten, licht, geluid maar ook beamer met scherm (4 x 3 meter) staan tot uw beschikking (bijvoorbeeld met foto’s van u en u partner).

Het Theatercafé, de foyer van Het Veur Theater is zeer uniek. De bijzondere architectuur van de voormalige kerk is nog zichtbaar, samen met de gekozen kleurencombinatie zorgt dat voor een luchtige, heldere en toch intieme huiselijke sfeer. Of de ceremonie in Het Veur Theater plaatsvind of niet, het Theatercafé is perfect voor uw receptie, diner en/of feest.

Evenementen

Het team van Het Veur Theater is gespecialiseerd in de creatie van bijzondere belevenissen. Graag denken wij met u mee bij het organiseren van uw evenement. Of u nu een bijzonder lichtplan nodig heeft, advies en organisatie op het gebied van programmering of volledige catering bij uw feest of voorstelling. De jarenlange ervaring van de medewerkers van Het Veur Theater staat tot uw beschikking.

Verhuur Theaterzaal

Hierin kunnen maximaal 101 gasten een voorstelling of evenement bijwonen. Het Podium heeft een oppervlakte van ca. 60 m2. Natuurlijk is dit podium bij uitstek te gebruiken voor de diverse vormen van podiumkunsten waarbij direct contact met het publiek aanwezig is, maar daarnaast is het ook uitstekend geschikt voor congressen, seminars en (product) presentaties op kleinere schaal. Alle faciliteiten, licht, geluid maar ook beamer met scherm (4 x 3 meter) staan tot uw beschikking. (Maximale toegestaan geluidsniveau: 85dB tot 23:00 uur)

Verhuur Theatercafé

De foyer van Het Veur Theater is zeer uniek. De bijzondere architectuur van de voormalige kerk is nog zichtbaar, samen met de gekozen kleurencombinatie zorgt dat voor een luchtige, heldere en toch intieme huiselijke sfeer. Zowel de beneden als de bovenverdieping met bamboevloer is multifunctioneel en te gebruiken voor o.a. recepties, borrels, bruiloft, feest, high tea, vergaderlocatie of ledenbijeenkomst. (Maximale toegestaan geluidsniveau: 85dB tot 23:00 uur)

Kenmerken

Gelegen in het stadscentrum
Invalidentoegankelijk
Restaurant
Terras
Vaste Catering
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 70 317 7475

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Damlaan 44
2265 AP Leidschendam
Google Maps