Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

HoogtIJ

Johan van Hasseltweg 39, Amsterdam
100 personen

HoogtIJ is de plek waar natuur, kwaliteit, cultuur en events op grote hoogte samenkomen. Met prachtig uitzicht over het IJ ontsnap je even aan de drukte van de stad. HoogtIJ - de hoogste HotSpot van AmsterdamIn een glazen kas bovenop een kantorencomplex huist HoogtIJ; een evenementenruimte vol natuurlijk licht en vrolijks tussen de planten. Als een kameleon verandert de ruimte van vergaderplek naar dynamische workshopruimte, tot private dining locatie. Met een beetje knap weer kan de schuifdeur open naar het heerlijke dakterras. Voor mensen zonder hoogtevrees is er nóg een uitkijkpunt, geschikt voor een intieme ontvangst: de oranje uitkijktoren.

Ons geheimpje

Dit schitterende pareltje ligt verscholen tussen het rauwe en ongepolijste Amsterdam-Noord. Met de lift naar de bovenste verdieping komt u bij een waanzinnig uitzicht over weids Amsterdam. Het grote dakterras met hier en daar een vuurkorf en gezellige zitjes nodigt uit tot een RoofTop BBQ of netwerkborrel. Maar de locatie is volledig in te richten naar eigen wens: van product presentaties in theateropstelling tot diners op sterrenniveau en van meetings tot feestruimte… HoogtIJ heeft het!

Events op maat

Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!BereikbaarheidMet de fiets/ te voetNeem het leukste pontje vanaf Java eiland: de Oostveer en HoogtIJ is nog 20 stappen.

Contact

Wilt u meer weten of gelijk een locatiebezoek plannen? Neem gerust telefonisch of via de mail contact met ons op of neem een kijkje op de website.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 6 82047845

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Johan van Hasseltweg 39
1021 KN Amsterdam
Google Maps