Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  HoogtIJ

  Johan van Hasseltweg 39, Amsterdam
  Opslaan
  100 personen

  HoogtIJ is de plek waar natuur, kwaliteit, cultuur en events op grote hoogte samenkomen. Met prachtig uitzicht over het IJ ontsnap je even aan de drukte van de stad. HoogtIJ - de hoogste HotSpot van AmsterdamIn een glazen kas bovenop een kantorencomplex huist HoogtIJ; een evenementenruimte vol natuurlijk licht vrolijk tussen de planten. Als een kameleon verandert de ruimte van vergaderplek naar dynamische workshopruimte, tot private dining locatie. Met een beetje knap weer kan de schuifdeur open naar het heerlijke dakterras. Voor mensen zonder hoogtevrees is er nóg een uitkijkpunt, geschikt voor een intieme ontvangst: de oranje uitkijktoren.

  Ons geheimpje

  Dit schitterende pareltje ligt verscholen tussen het rauwe en ongepolijste Amsterdam-Noord. Met de lift naar de bovenste verdieping komt u bij een waanzinnig uitzicht over weids Amsterdam. Het grote dakterras met hier en daar een vuurkorf en gezellige zitjes nodigt uit tot een RoofTop BBQ of netwerkborrel. Maar de locatie is volledig in te richten naar eigen wens: van productpresentaties in theateropstelling tot diners op sterrenniveau en van meetings tot feestruimte… HoogtIJ heeft het!

  Events op maat

  Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

  Bereikbaarheid

  Met de fiets/ te voet. Neem het leukste pontje vanaf Java eiland: de Oostveer en HoogtIJ is nog 20 stappen.

  Contact

  Wilt u meer weten of gelijk een locatiebezoek plannen? Neem gerust telefonisch of via de mail contact met ons op of neem een kijkje op de website.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Johan van Hasseltweg 39
  1021 KN Amsterdam
  Google Maps