Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kasteel Wijenburg

  Voorstraat 2, Echteld
  Opslaan
  400 personen

  Kasteel Wijenburg in Echteld is een inspirerende locatie voor feesten, seminars, presentaties of vergaderingen.

  Uw eigen kasteel, onze service

  Maak van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring. Kasteel Wijenburg is niet alleen een stijlvolle en makkelijk bereikbare locatie met uitstekende faciliteiten, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement, seminar, vergadering of bedrijfsfeest perfect verloopt.

  Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, een bijzondere vergadering voor een twintigtal mensen. Wij maken het mogelijk. Perfect georganiseerd, toegesneden op uw wensen. Kasteel Wijenburg is namelijk een uniek kasteel, dat voor één dag van u wordt. Waar u uw gasten letterlijk én figuurlijk exclusief kunt ontvangen, omdat u met uw bedrijf onze enige gasten bent!

  Midden in de Betuwe

  Kasteel Wijenburg biedt haar bezoekers een historische en bijzondere aanblik. De ligging is prachtig, te midden van de fruitbomen van de Betuwe, omringd door een fraaie slotgracht. De echte verrassing openbaart zich echter nadat u de imposante voordeur door gegaan bent. U vindt er de romantische Breugelkelder met zijn prachtige gewelven, de in middeleeuwse stijl ingerichte Gelaghkamer, de sfeervolle Ridderzaal, alsmede de geheel in stijl ingerichte Blauwe Salon. In de schitterende bibliotheek, met zijn uit de 16e eeuw daterende open schouw, kunnen uw gasten even tot rust komen. En ook in de authentiek aangeklede Heerensalon voelt eenieder zich op zijn gemak.

  De drie verdiepingen van het kasteel zijn gebouwd in drie verschillende eeuwen en elke verdieping heeft haar eigen kenmerkende stijl. De ruimtes kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie gebruikt worden. U heeft dus veel te kiezen over welke onderdelen van het programma u waar in het kasteel wilt laten plaatsvinden. En daarmee bepaalt u zelf welke sfeer u aan deze bijeenkomst wilt meegeven! Chique met een exclusieve uitstraling of juist informeel en no-nonsense?

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Voorstraat 2
  4054 MX Echteld
  Google Maps