Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Klooster | events, art & design

    Hoofdstraat 96, Noordwijk aan Zee
    Opslaan
    300 personen

    De Kerk aan Zee in Noordwijk, met behulp van moderne kunst en artistieke interieurobjecten is dit een ideale locatie voor ieder evenement.

    U bent op zoek naar een inspirerende locatie met vele mogelijkheden? Dan bent u bij Klooster aan het juiste adres. Galerie Klooster is een prachtige locatie voor een congres, seminar, vergadering, diner of productpresentatie. Zeker als u weet dat de kerk 50 meter van het strand af ligt.

    Wat kunnen we bieden

    Wij focussen ons met de kunst en veelal zelfontworpen meubels en interieurobjecten onder meer op de inrichting van vergader-, verzamel- en ontvangstvertrekken. Het gebruik van de kerkruimte voor presentaties en evenementen, dient dan ook twee doelen: het bieden van een inspirerende locatie voor allerlei bijeenkomsten én het introduceren van onze stijl en producten.

    Tailormade programma’s

    Klooster biedt tailormade programma’s voor organisaties die iets bijzonders willen ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan vergaderingen in combinatie met een lezing, een outdooractiviteit, muziekuitvoering, high tea, of modeshow. Of anders management- en leiderschapstrainingen, communicatie- en mediatrainingen. De ruimte kan naar eigen wens worden ingericht. Uiteraard kan dit alles gefaciliteerd worden met lunch, borrels en diners (vergaderarrangementen). Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

    De locatie

    Uniek aan de Kerk aan Zee in het centrum van Noordwijk, waar Klooster| events, art & design een inspirerende kunst en interieur galerie in heeft gevestigd, is de combinatie locatie, gebouw en inrichting. Noordwijk heeft als badplaats allure, en ligt op slechts 20 minuten afstand van Schiphol. De sobere en lichte Kerk aan Zee met z’n hoge, halfronde plafond en de prachtige glas in lood ramen is indrukwekkend te noemen. Met behulp van moderne kunst en artistieke interieurobjecten is in het gebouw een inspirerende, rustige en intieme sfeer gecreëerd. De grote hotels zoals o.a. Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje en het Palace hotel zijn gemakkelijk te belopen (3 minuten). Voor de Kerk aan Zee ligt de aangrenzende Kapel aan Zee, gebouwd in 1647. Deze ruimte wordt veelal gebruikt als breakout ruimte bij dag-bijeenkomsten of als ontvangstruimte bij diners.

    De capaciteit

    Onze galerie beslaat plusminus 400m2, heeft een podium en biedt ruimte aan maximaal 250 zitplaatsen in theater- opsteling. De kerk heeft daarnaast nog een kapel die ongeveer 200 m2 groot is.

    Interesse

    Het team van Klooster staat ten aller tijden voor u klaar. U kunt het aanvraagformulier op deze site invullen en wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen telefonisch of via de mail.

    Kenmerken

    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Hoofdstraat 96
    2202 EZ Noordwijk aan Zee
    Google Maps