Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kunstlinie Almere Flevoland

  Esplanade 10, Almere
  Opslaan
  2000 personen

  Kunstlinie Almere Flevoland heeft een capaciteit van 2000 personen en is met 3 zalen, 8 foyers, een theatercafé, 12 eigen break-out ruimtes en daarnaast nog 25 extra break-out ruimtes in het achterhuis een zeer flexibele locatie voor ieder zakelijk evenement.

  Anders dan anders

  Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is anders dan anders: theatraal maar toch modern, groots maar intiem. Het pand is bovendien op unieke wijze in het omringende landschap geïntegreerd. Het aangrenzende Weerwater is vanuit verschillende ruimtes te zien. De Midden- en Kleine Zaal hebben zelfs elk een glazen wand die op het water uitkijkt, waardoor je - ook in een stadse omgeving - direct in verbinding met de buitenwereld staat.

  KAF als eventlocatie

  Of het nu om een congres, productpresentatie of een chique galadiner gaat, KAF heeft voor ieder event een geschikte ruimte: de Grote Zaal heeft 987 zitplaatsen. De Midden- en Kleine Zaal hebben een inschuifbare tribune en een glazen wand die op het Weerwater uitkijkt. De zalen hebben respectievelijk 330 en 147 zitplaatsen. Daarnaast beschikt het theater over een aantal eyecatchers in de vorm van gestileerde trappen en prachtige wandschilderingen. Kortom: een fantastische locatie.

  Bereikbaarheid

  KAF is centraal gelegen in Nederland en toch uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Vanaf de A6 bent u binnen 10 minuten bij het theater, waar de Schipper- en Hospitaalgarage 2000 parkeerplaatsen bieden. NS Station Almere Centrum ligt op 7 minuten loopafstand van KAF.

  Nieuwsgierig?

  Neem dan contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie. Wij zijn te bereiken via e-mail of telefonisch. Neem ook een kijkje op onze website, of bekijk op Google Streetview de tour door ons gebouwTot ziens in KAF!

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Esplanade 10
  1315 TA Almere
  Google Maps