Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Landgoed Robacher's Watermolen

  Hauwert 112, Hauwert
  Opslaan
  400 personen

  Wanneer u over onze oprijlaan komt aanrijden voelt u direct dat Landgoed Robacher's Watermolen geen standaard locatie is. Een verrassing in het mooie Westfriese Hauwert waar u met uw gezelschap een succesvolle dag kunt beleven.

  Het landgoed beschikt over 3 gebouwen die geschikt zijn voor gezelschappen vanaf 20 tot 400 gasten, elk met een eigen terras midden in de natuur. De locatie is geschikt voor vergaderingen, personeelsfeesten, feestavonden en meer. Landgoed Robacher's Watermolen beschikt bijvoorbeeld over eigen activiteitenbegeleiders die uw teambuilding dag vorm kunnen geven. Van uitgeserveerd diner of shared diner tot buffet en BBQ, onze keukenbrigade is creatief en verwent u met huisgemaakte gerechten. Landgoed Robacher's Watermolen geeft een gevoel van rust en privacy. Het robuuste interieur in combinatie met de aangelegde terrassen midden in de natuur biedt vele mogelijkheden voor uw event. Van ochtendvergadering tot teambuilding dag of bedrijfsfeest met live muziek, wij verzorgen uw event van begin tot einde.  Highlight: Kerst bij Robacher's Watermolen is uniek! Duizenden kerstlichtjes, vele kerstbomen en een eigen kerstman maakt onze locatie tot een populaire plek voor kerstborrels, een kerstdiner of nieuwjaarsreceptie.

  Binnen 24 uur een uitgewerkt voorstel per e-mail of wenst u liever een uitgebreide rondleiding? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Hauwert 112
  1691 EK Hauwert
  Google Maps