Sportaccommodaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Landgoed Tespelduyn

  Tespellaan 53, Noordwijkerhout
  Opslaan
  600 personen

  Wat in Noordwijkerhout in 1975 begon als een groot avontuur voor Piet en Wil Duivenvoorde groeide uit tot hun levenswerk; Landgoed Tespelduyn. De oude bollenschuur met het vervallen huis verbouwden ze tot een prachtig landhuis. In 2011 openden ze de deuren van hun landgoed met feest- en vergaderruimten, restaurant en 9 holes-golfbaan voor het publiek.

  Zodra je onze groene oprijlaan op komt rijden, laat je alles even achter je en is het grote genieten begonnen. Dat is iedere dag ons doel. Door het landgoed zelf met de vele bomen, groene velden, waterpartijen en de mooie weidse omgeving (met in het voorjaar kleurrijke bloembollenvelden). Ook onze golfbaan en de mini-kunstwerkjes – die onze chef iedere dag weer op de borden van velen tovert – zorgen voor het ultieme ontspannen.

  Thuisvoelen

  In ons familiebedrijf voel je de ongedwongen familiesfeer. Daar draagt ons restaurant ’t Landhuys, bestaande uit verschillende stijlkamers, aan bij. De Heerenkamer heeft een Engels chique stijl waar James Bond in zijn jonge jaren niet had misstaan. De Huyskamer met zijn mooie hoge glas-in-lood-ramen is heel licht en romantisch ingericht. Dineren of high winen in een van onze serres of op het terras? Geen probleem. Iedereen voelt zich thuis. Juist daarom bieden we een grote keuze aan mogelijkheden.

  Sprookjesbruiloft

  ’t Koetshuys, naast ’t Landhuys, bestaat uit een trouwzaal en een feestzaal, die weer heel anders is ingericht dan de stijlkamers. Denk wit, hip, neon, modern. Een perfecte plek voor een mooi feestje! Bij goed weer is het ook mogelijk om de ultieme sprookjesbruiloft buiten in de Trouwtuin te ervaren. Romantischer kan niet: het ja-woord geven onder een prachtig prieel in de groene tuin. En als de wind gunstig staat, hoor je misschien zelfs de golven van de zee van het nabijgelegen Noordwijkse strand- en duinengebied.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 252 241 333

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Tespellaan 53
  2211 VT Noordwijkerhout
  Google Maps