Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Maaspoort

  Oude markt 30, Venlo
  Opslaan
  3500 personen

  De Maaspoort is de grootste theater- en congreslocatie in Noord- en Midden-Limburg en staat in de gezellige binnenstad van Venlo én aan de Maas. De Maaspoort beschikt over drie theaterzalen. De Hela zaal (750 gasten), de Frans Boermans zaal (350 gasten) en de Piet Kingma zaal (220 gasten) en heeft daarnaast vier vergaderzalen, vier foyers, een Theaterhotel, twee restaurants en een fantastisch dakterras. Jaarlijks vinden er honderden evenementen plaats in alle soorten en maten. Van klein tot groot, voor elke gelegenheid, de juiste ruimte en sfeer. Samen met u een succesvol en sprankelend evenement organiseren; dat is onze passie!

  Wij geloven dat magische momenten iemands leven verrijken. Momenten waarin mensen samen mooie herinneringen maken, die telkens kunnen worden herbeleefd, en zo kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.

  We verwelkomen onze gasten in warmte en sfeer, zoals in ons eigen huis. Verbinden publiek, artiesten en vele andere mensen. Tonen lef, creativiteit en echtheid. Wij voelen en gedragen ons als één grote familie.

  In en rond het mooiste theater van Nederland leveren wij belevingen van hoge kwaliteit, en verrassen en verzorgen we onze gasten. De Maaspoort staat voor samen mensen inspireren, prikkelen en vermaken.

  Onze eventmanagers hebben maar één missie: ervoor zorgen dat jouw evenement voldoet aan jouw ideeën en doelstellingen. Wij luisteren graag naar je wensen zodat het evenement, van groot tot klein, met veel zorg tot in de puntjes wordt georganiseerd. Vind je het lastig om een goede invulling te bedenken? Onze eventmanagers denken met je mee en regelen het voor je. Door de kennis van de eventmanagers te combineren met de jarenlange ervaring van onze technici en creativiteit van ons culinaire team vindt u bij De Maaspoort alles voor een geslaagd event onder één dak! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Restaurant
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Oude markt 30
  5911 HH Venlo
  Google Maps