Evenementenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  MADDOX Breda

  Grote Markt 45, Breda
  Opslaan
  1000 personen

  MADDOX biedt ruimte voor groepen vanaf 10 tot 200 personen om iets unieks neer te zetten. Met een uniek uitzicht op de Grote kerk van Breda bieden wij jou een prachtige plek om bijvoorbeeld jouw trouwerij, zakelijke lunch/diner, business event of ander heugelijk feit tot in de puntjes te laten verzorgen.

  Ons volledige team staat voor je klaar om er een onvergetelijke beleving van te maken. Waarvoor je komt maakt ons niet uit. We hebben alle mogelijkheden in huis van alleen drinken of een borrel tot aan volledig verzorgde evenementen met eten, drinken, entertainment, activiteiten en andere wensen. Onze keuken is volledig in staat om dit voor jullie volledig te verzorgen. Wij bieden zelfs mogelijkheden voor het gebruiken van een eigen taptafel waar je ongestoord met je eigen groep kan genieten van alles wat wij te bieden hebben.

  Willen jullie er een groter feestje van maken? Wij kijken met jullie naar de mogelijkheden en denken graag mee met alle ideeën over de invulling van de activiteiten tot het eten en de aankleding van de ruimte. We hebben ook een lift in het pand voor de mensen die slecht ter been zijn.

  Voor verdere informatie kunt u een e-mail verzenden naar het volgende e-mailadres: venue@maddoxbreda.nl. Daarnaast zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer +31-645800939 en kunt u ook een kijkje nemen op onze website > https://maddoxbreda.nl

  Kenmerken

  Restaurant
  Terras
  Gelegen in het stadscentrum
  Vaste Catering
  Landelijk gelegen
  In-/outdoor activiteiten
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Grote Markt 45
  4811 XP Breda
  Google Maps