Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Midden Nederland Hallen

  Thorbeckelaan 123, Barneveld
  Opslaan
  5000 personen

  Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland wat plaats biedt aan beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten.

  Jouw evenement in het midden van Nederland

  Verras gasten met deze energieneutrale evenementenlocatie in het midden van Nederland. De locatie biedt met de Expohal, een groot auditorium, een ruime foyer en twintig subzalen genoeg ruimte aan groepen tot 2.500 personen.

  Duurzaam en veelzijdig

  Als het gaat om duurzaamheid zit je bij de Midden Nederland Hallen wel goed. Het complex is energieneutraal, wat betekent dat het energieverbruik heel laag is. De stroom is afkomstig van de 500 zonnepanelen op het dak en we verwarmen en koelen de locatie met aardwarmte. De ingrediënten voor de lunches, diners en hapjes die we klaarmaken kopen we vers in bij boeren uit de omgeving. Wel zo duurzaam!

  Alle ruimte voor zakelijke evenementen

  Met verschillende zalen en 20 subruimtes is er in de Midden Nederland Hallen voor iedere moment van de dag een geschikte ruimte. In het auditorium (100 tot 2500 zitplaatsen) creëer je met een podium, grote schermen en LED-verlichting een inspirerende congressetting. De Expohal (2500 m², 14 meter hoog) is geschikt voor een beurs en de subruimtes lenen zich perfect voor een brainstormsessie of workshop. Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten.

  Goed bereikbaar vanuit heel Nederland

  De centrale ligging in het midden van Nederland is een groot pluspunt voor bezoekers. Vanaf de snelwegen A1 en A30 is het maar 2 minuten rijden tot de entree. Het ruime parkeerterrein beschikt over voldoende parkeerruimte en uiteraard over laadpalen voor elektrische auto’s.

  Contact

  Inspireer of informeer. Vier of verbind. Wat je ook wilt bereiken, in de Midden Nederland Hallen krijgt jouw evenement extra impact. Vraag nu een offerte aan!

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Thorbeckelaan 123
  3771 ED Barneveld
  Google Maps