Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Museum Events Limburg

Museumplein 2, Kerkrade
600 personen

Een plek waar kennis en verwondering over wetenschap, technologie, design en onze aarde tot bloei komen en waar verleden, heden en toekomst elkaar vinden. Dat is in een notendop de plek die Museum Events Limburg jouw organisatie biedt.Wat maakt onze locatie dan uniek?

Wanneer je een bijeenkomst of event organiseert is een bijzondere locatie vaak de sleutel tot succes. Museum Events Limburg verzorgt een mooi aanbod aan verschillende locaties en inspirerende omgevingen om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Groot of klein, voor een middag of de hele dag, we beschikken over alle mogelijke opties! Museum Events Limburg beheert een 8000 m2 groot complex, het Museumplein in Kerkrade. De locatie is onderverdeeld in drie centra.

  • Columbus Earth Center: het centrum voor liefhebbers van historie, duurzaamheid en de schoonheid van de natuur.
  • Cube designmuseum: het museum over design, ontwerp en ontwikkeling.
  • Continium discovery center: het centrum dat op een speelse, spannende en interactieve manier jonge bezoekers vermaakt.

Vanuit onze drie centra bekijk je de wereld vanuit de ogen van een astronaut, reis je door de tijd en ontdek je hoe de wereld om je heen ontstond en zich verder ontwikkelde. Wat zijn de mogelijkheden? Naast het vaste programma van onze drie centra bieden wij veel andere mogelijkheden. Van bijzondere congressen en events, tot unieke teambuilding activiteiten en moderne vergaderruimtes in verschillende groottes.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze event mogelijkheden of ziet u door de mogelijkheden het bos niet meer? Vul het informatieformulier in en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 45 567 6025

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Museumplein 2
6461 MA Kerkrade
Google Maps