Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Muziekcentrum van de Omroep

  Heuvellaan 33, Hilversum
  Opslaan
  500 personen

  Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum is een historisch gebouw met hedendaagse mogelijkheden.

  Een congres met 500 deelnemers amfitheater in de monumentale studio 1? Een bijeenkomst in de gerenoveerde oudste radiostudio van Nederland? Een jaarvergadering in de repetitiestudio van het Radio Filharmonisch Orkest of workshops in de studio’s van het Groot Omroep Koor en het Metropole Orkest? Het Muziekcentrum van de Omroep is een evenementenlocatie met een écht verhaal, en een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is! Hier tref je geen gecreëerde beleving, maar juist de beleving van creatie.

  De muziekwereld toont veel parallellen met het bedrijfsleven. Een dirigent weet alles van leiding en sturing geven aan een, vaak grote, groep professionals. Een musicus weet hoe hij moet omgaan met prestatiedruk en stress. In beide werelden is er behoefte aan contiue vaardigheidstraining. Van ademhaling en leiderschap tot stemgebruik en pres(en)tatietechnieken. Een zakelijk evenement verrijken met een workshop of presentatie van zo'n professional, of het integreren van live muziek tijdens uw evenement, het kan bijdragen tot het anders voor het voetlicht brengen van uw eigen boodschap en doelstelling. Onze ervaren eventmanagers assisteren graag bij de creatie van uw bedrijfsevenement.

  Het MCO beschikt over twee eigen parkeerplaatsen voor meer dan 100 auto’s en daarnaast kan er in de nabije omgeving extra parkeerruimte worden bij gehuurd. Ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer, de stations van Hilversum en Hilversum Media Park zijn slechts 15 minuten lopen verwijderd, maar wij kunnen uw gasten natuurlijk ook met onze eigen pendelbus voor u halen en brengen.

  Het MCO is de ideale locatie voor uw meeting of event.

  • Zeer ruime professionele event-studio's.
  • Veel mogelijkheden en ideeën voor break-out sessies.
  • Historisch gebouw met een muzikaal verhaal.
  • Goede catering.
  • Centraal gelegen in Nederland.
  • Nabij de A1, A27 en stations Hilversum en Hilversum Media Park.
  • Toegankelijk voor mindervaliden.
  • Gratis WIFI.

  Nieuwsgierig geworden?

  Bel ons of vul uw wensen in via het contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden van een op maat gemaakte bijeenkomst klein of groot in een verrassende omgeving met, indien gewenst, verfrissende voorstellen voor (muzikale) intermezzo’s.

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Heuvellaan 33
  1217 JL Hilversum
  Google Maps