Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Pathé Groningen

  Gedempte Zuiderdiep 78, Groningen
  Opslaan
  545 personen

  Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend van 87 tot 545 stoelen. Op de begane grond is een sfeervol Pathé Café dat te gebruiken is voor intiem ontvangst, lunch of borrel. Deze besloten ruimte is voor evenementen prima te combineren met een van de zalen. De comfortabele ambiance van de zalen en een hoog niveau van gastvrijheid zorgen ervoor dat Pathé Groningen bij uitstek geschikt is voor allerlei evenementen. Graag voorzien we onze gasten van heerlijke culinaire creaties, van koffie- en lunch arrangement tot borrel of walking diner.

  Pathé Groningen is goed bereikbaar door ligging in het centrum van Groningen. Parkeren kan onder de bioscoop. Meerdere buslijnen stoppen voor de deur. Vanaf het NS station is het slechts 3 minuten lopen naar Pathé Groningen.

  Contact

  Het team van Pathé Business verzorgt alle informatie en reserveringen voor dit theater. Wij denken graag met u mee en heten u van harte welkom.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Gedempte Zuiderdiep 78
  9711 HL Groningen
  Google Maps