Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Beursplein 37, Rotterdam
1200 personen

Het Beurs-WTC Congress & Event Center in Rotterdam is een karakteristieke en veelzijdige locatie in het centrum van Rotterdam. De historie, architectuur, indeling en infrastructuur van het gebouw zijn uniek. Al jarenlang wordt Postillion Convention Centre WTC Rotterdam intensief gebruikt ter bevordering van de nationale en internationale handel en kan nu dus ook het fundament van uw bijeenkomsten zijn.

Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is dé accommodatie voor beurzen, nationale- en internationale congressen, zakelijke en/of feestelijke evenementen, vergaderingen en cursussen. Het Convention Centre beschikt over een beursvloer van 3.500m² en biedt unieke exposure mogelijkheden.

 • Plenaire zaal van 1000m² met een capaciteit van 1200 personen
 • Receptie capaciteit tot 3500 personen
 • Beursvloer van 3500m²
 • 28 unieke – te koppelen- zalen
 • Hoogwaardige faciliteiten in elke zaal
 • Snelle WiFi
 • Brainfood om de productiviteit van uw gasten te verhogen
 • Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer
 • Eigen inpandige parkeergarage

De mogelijkheden bij Postillion Convention Centre Rotterdam zijn eindeloos en graag worden deze mogelijkheden aangepast op uw wensen en doelen. Postillion Convention Centre Rotterdam denkt met u mee.Full-service De doelstelling en boodschap van uw event staat centraal. De full-service diensten van het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam zijn hieraan complementair. Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam biedt niet alleen 31 unieke ruimtes, maar ook dedicated project management, eigen catering, AV & ICT en een ambiance waarin design en allure centraal staan.

Bereikbaarheid

Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Zo beschikt het in hartje Rotterdam over eigen parkeergarages waar gasten gemakkelijk hun auto kwijt kunnen. Met het openbaar vervoer stapt men voor de deur uit bij metro- of tramstation Beurs.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Convention Centre Rotterdam? Ons ervaren team staat u graag persoonlijk te woord. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 30 747 0210

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Google Maps