Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

  Beursplein 37, Rotterdam
  Opslaan
  1200 personen

  Het Beurs-WTC Congress & Event Center in Rotterdam is een karakteristieke en veelzijdige locatie in het centrum van Rotterdam. De historie, architectuur, indeling en infrastructuur van het gebouw zijn uniek. Al jarenlang wordt Postillion Convention Centre WTC Rotterdam intensief gebruikt ter bevordering van de nationale en internationale handel en kan nu dus ook het fundament van uw bijeenkomsten zijn.

  Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is dé accommodatie voor beurzen, nationale- en internationale congressen, zakelijke en/of feestelijke evenementen, vergaderingen en cursussen. Het Convention Centre beschikt over een beursvloer van 3.500m² en biedt unieke exposure mogelijkheden.

  • Plenaire zaal van 1000m² met een capaciteit van 1200 personen
  • Receptie capaciteit tot 3500 personen
  • Beursvloer van 3500m²
  • 28 unieke – te koppelen- zalen
  • Hoogwaardige faciliteiten in elke zaal
  • Snelle WiFi
  • Brainfood om de productiviteit van uw gasten te verhogen
  • Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer
  • Eigen inpandige parkeergarage

  De mogelijkheden bij Postillion Convention Centre Rotterdam zijn eindeloos en graag worden deze mogelijkheden aangepast op uw wensen en doelen. Postillion Convention Centre Rotterdam denkt met u mee. Full-service De doelstelling en boodschap van uw event staat centraal. De full-service diensten van het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam zijn hieraan complementair. Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam biedt niet alleen 31 unieke ruimtes, maar ook dedicated project management, eigen catering, AV & ICT en een ambiance waarin design en allure centraal staan.

  Bereikbaarheid

  Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Zo beschikt het in hartje Rotterdam over eigen parkeergarages waar gasten gemakkelijk hun auto kwijt kunnen. Met het openbaar vervoer stapt men voor de deur uit bij metro- of tramstation Beurs.

  Contact

  Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Convention Centre Rotterdam? Ons ervaren team staat u graag persoonlijk te woord. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Beursplein 37
  3011 AA Rotterdam
  Google Maps