Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  RDM Events

  Heijplaatstraat 23, Rotterdam
  Opslaan
  5000 personen

  Midden in de Rotterdamse Stadshavens, goed bereikbaar en met een directe verbinding naar de stad over het water ligt RDM Rotterdam.

  Op dit terrein staan een tweetal unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen, t.w. RDM Congrescentrum en RDM Onderzeebootloods.

  Het RDM Congrescentrum beschikt over diverse ruimtes voor kleine en grotere bijeenkomsten. Bijvoorbeeld een vergadering in de authentieke Directiekamer of Commissarissenkamer, een borrel of receptie in de Marmeren Hal, een congres of seminar in het Auditorium of in de H.A.J. Baanderszaal met zijn prachtige uitzicht op de Nieuwe Maas. Naast ruimtes voor plenaire sessies zijn er ook kleinere kamers beschikbaar voor break out sessies of workshops.

  Direct aan de Nieuwe Maas staat de RDM Onderzeebootloods. Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, worden nu omvangrijke innovatieve evenementen georganiseerd. De combinatie van historie en haven, industrie en innovatie biedt inspiratie voor allerlei zakelijke en culturele evenementen.

  De gerenoveerde Onderzeebootloods heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden en biedt ruimte aan evenementen tot 5.000 bezoekers. De loods heeft een oppervlakte van zo'n 4.600 m2 voorziet in moderne faciliteiten en is geheel flexibel in te richten. RDM is ook per auto uitstekend te bereiken. In de nabijheid kan gratis geparkeerd worden.

  Geïnteresseerd? Vul het informatieformulier in en wij nemen spoedig contact met u op, om alle mogelijkheden door te nemen.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Heijplaatstraat 23
  3089 JB Rotterdam
  Google Maps