Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Recreatiegebied Berendonck

Weg door de Berendonck , Wijchen
25000 personen

De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

Recreatiegebied Berendonck

Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Berendonck. Berendonck heeft 123 hectare land, 45 hectare water en 1 zandstrand. Naast overdekte horecafaciliteiten, is er een waterskibaan, toiletgebouwen, stroomvoorzieningen, een golfbaan met restaurant en behoort groepskamperen tot de mogelijkheden.

Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Berendonck, kunt u tot ongeveer 20.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn 1.500 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 20.000 personen. Op Berendonck is het mogelijk!

Kenmerken

Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 26 384 8800

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Weg door de Berendonck
6603 LP Wijchen
Google Maps
Website