Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Recreatiegebied Berendonck

  Weg door de Berendonck , Wijchen
  Opslaan
  25000 personen

  De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

  Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

  Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

  Recreatiegebied Berendonck

  Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Berendonck. Berendonck heeft 123 hectare land, 45 hectare water en 1 zandstrand. Naast overdekte horecafaciliteiten, is er een waterskibaan, toiletgebouwen, stroomvoorzieningen, een golfbaan met restaurant en behoort groepskamperen tot de mogelijkheden.

  Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Berendonck, kunt u tot ongeveer 20.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn 1.500 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 20.000 personen. Op Berendonck is het mogelijk!

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Weg door de Berendonck
  6603 LP Wijchen
  Google Maps