Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Recreatiegebied Bussloo

  Kneuterstraat 13, Wilp
  Opslaan
  30000 personen

  De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

  Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

  Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

  Recreatiegebied Bussloo

  Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Bussloo. Bussloo heeft 200 hectare land, 100 hectare water en verschillende zandstranden. Naast overdekte horecafaciliteiten zoals Hofstede de Middelburg, zijn er kiosken, toiletgebouwen, stroomvoorzieningen, een golfbaan, een outdoorcentrum, Pitch&Putt Golf, een hotel en thermencomplex (Thermen Bussloo) en een ruiterroute. Bussloo is snel en gemakkelijk bereikbaar via de A1.

  Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Bussloo, kunt u tot ongeveer 30.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn ca. 9.500 parkeerplaatsen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 30.000 personen. Op Bussloo is het mogelijk!

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kneuterstraat 13
  7384 CM Wilp
  Google Maps