Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Recreatiegebied Bussloo

Kneuterstraat , Wilp
30000 personen

De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

Recreatiegebied Bussloo

Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Bussloo. Bussloo heeft 200 hectare land, 100 hectare water en verschillende zandstranden. Naast overdekte horecafaciliteiten zoals Hofstede de Middelburg, zijn er kiosken, toiletgebouwen, stroomvoorzieningen, een golfbaan, een outdoorcentrum, Pitch&Putt Golf, een hotel en thermencomplex (Thermen Bussloo) en een ruiterroute. Bussloo is snel en gemakkelijk bereikbaar via de A1.

Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Bussloo, kunt u tot ongeveer 30.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn ca. 9.500 parkeerplaatsen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 30.000 personen. Op Bussloo is het mogelijk!

Kenmerken

Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 26 384 8800

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Kneuterstraat
7384 CM Wilp
Google Maps
Website