Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Recreatiegebied Rhederlaag

  Uitmeentsestraat , Giesbeek
  Opslaan
  30000 personen

  De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

  Enkele voorbeelden van de mogelijkheden: Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

  Recreatiegebied Rhederlaag

  Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Rhederlaag. Rhederlaag heeft een open verbinding met de rivier de IJssel en is geliefd bij watersporters. Het recreatiegebied beschikt over 250 hectare land, 375 hectare water en diverse zandstrand. Naast overdekte horecafaciliteiten, zijn er kiosken, toiletgebouwen, stroomvoorzieningen, jachthavens, campings en behoort groepskamperen tot de mogelijkheden.

  Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Rhederlaag, kunt u tot ongeveer 25.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn 2.000 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 25.000 personen. Op Rhederlaag is het mogelijk!

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Uitmeentsestraat
  6987 CX Giesbeek
  Google Maps