Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Recreatiegebied Rhederlaag

Uitmeentsestraat , Giesbeek
30000 personen

De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden: Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

Recreatiegebied Rhederlaag

Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Rhederlaag. Rhederlaag heeft een open verbinding met de rivier de IJssel en is geliefd bij watersporters. Het recreatiegebied beschikt over 250 hectare land, 375 hectare water en diverse zandstrand. Naast overdekte horecafaciliteiten, zijn er kiosken, toiletgebouwen, stroomvoorzieningen, jachthavens, campings en behoort groepskamperen tot de mogelijkheden.

Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Rhederlaag, kunt u tot ongeveer 25.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn 2.000 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 25.000 personen. Op Rhederlaag is het mogelijk!

Kenmerken

Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 26 384 8800

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Uitmeentsestraat
6987 CX Giesbeek
Google Maps
Website