Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Restaurant De Goede Gooier

Crailoseweg 151, Blaricum
100 personen

Vergaderen

Centraal gelegen, een inspirerende plek met ruime parkeergelegenheid. U vergadert in een prachtige Kamer met uitzicht op de heide, perfecte bediening en inspiratie vanuit de directe omgeving.

De Van de Hulst Kamer is uitgerust met moderne communicatie middelen en is per dagdeel te huren met aantrekkelijke vergader arrangementen.

Uiteraard kunt u de vergadering combineren met een “snelle” lunch of diner in het restaurant.

Bruiloft en Recepties

Beleef uw bruiloft of receptie bij De Goede Gooier. De romantische en centrale ligging aan de Blaricumse heide maakt De Goede Gooier een idyllische locatie voor een bruiloft. Beleef bijvoorbeeld de intimiteit van de Van de Hulst Kamer, maar u kunt uiteraard ook het hele restaurant afhuren. Wij zorgen voor de passende en sfeervolle aankleding. U kunt in privésfeer heerlijk dineren met uitzicht op de fraaie natuur. De avond kan worden omlijst met speeches, zonder dat u rekening hoeft te houden met andere gasten. Eerst een receptie, en aansluitend het diner is eveneens mogelijk.

Ook ons Wijntheater is een prachtige ruimte voor uw bruiloft. Exclusief dineren in een bijzondere wijnkelder. Tussen de rijpende wijnen.

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 35 691 9304

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Crailoseweg 151
1261 AA Blaricum
Google Maps