Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Restaurant De Goede Gooier

    Crailoseweg 151, Blaricum
    Opslaan
    100 personen

    Vergaderen

    Centraal gelegen, een inspirerende plek met ruime parkeergelegenheid. U vergadert in een prachtige Kamer met uitzicht op de heide, perfecte bediening en inspiratie vanuit de directe omgeving.

    De Van de Hulst Kamer is uitgerust met moderne communicatie middelen en is per dagdeel te huren met aantrekkelijke vergader arrangementen.

    Uiteraard kunt u de vergadering combineren met een “snelle” lunch of diner in het restaurant.

    Bruiloft en Recepties

    Beleef uw bruiloft of receptie bij De Goede Gooier. De romantische en centrale ligging aan de Blaricumse heide maakt De Goede Gooier een idyllische locatie voor een bruiloft. Beleef bijvoorbeeld de intimiteit van de Van de Hulst Kamer, maar u kunt uiteraard ook het hele restaurant afhuren. Wij zorgen voor de passende en sfeervolle aankleding. U kunt in privésfeer heerlijk dineren met uitzicht op de fraaie natuur. De avond kan worden omlijst met speeches, zonder dat u rekening hoeft te houden met andere gasten. Eerst een receptie, en aansluitend het diner is eveneens mogelijk.

    Ook ons Wijntheater is een prachtige ruimte voor uw bruiloft. Exclusief dineren in een bijzondere wijnkelder. Tussen de rijpende wijnen.

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Crailoseweg 151
    1261 AA Blaricum
    Google Maps