Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Schouwburg Kunstmin & Energiehuis

  Sint Jorisweg 76, Dordrecht
  Opslaan
  2000 personen

  Gastvrijheid in twee monumentale en eigentijdse locaties in de historische binnenstad van Dordrecht in het hart van Zuid-Holland.

  Uw event, een unieke ervaring

  Vanuit onze passie, door het leveren van creatief maatwerk en dankzij onze jarenlange ervaring tillen wij uw event naar een hoog niveau. Ons ervaren team doet dit voor grote of kleine gezelschappen. Wilt u meerdere zalen tegelijkertijd of geeft u de voorkeur aan intieme setting? Het is allemaal mogelijk. Vanzelfsprekend geeft ons professionele team invulling aan uw technische wensen qua belichting en geluidsversterking.

  Zowel Schouwburg Kunstmin als het Energiehuis vormt het ideale decor voor uw congres, vergadering, feest, tv-opname of productpresentatie.

  Twee locaties, toegankelijk en karaktervol

  Schouwburg Kunstmin is stijlvol en eigentijds met de unieke architectuur van Sybold van Ravesteyn en het moderne interieurontwerp van Studio Makkink & Bey. Zoekt u een robuust, stoer en industrieel pand voor uw event? Maak dan uw keuze uit ons zalen aanbod in onze imposante en karaktervolle locatie, het Energiehuis. Beide locaties zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer en bieden ruime parkeergelegenheid.

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Sint Jorisweg 76
  3311 PL Dordrecht
  Google Maps