Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Schouwburg Kunstmin & Energiehuis

    Sint Jorisweg 76, Dordrecht
    Opslaan
    2000 personen

    Gastvrijheid in twee monumentale en eigentijdse locaties in de historische binnenstad van Dordrecht in het hart van Zuid-Holland.

    Uw event, een unieke ervaring

    Vanuit onze passie, door het leveren van creatief maatwerk en dankzij onze jarenlange ervaring tillen wij uw event naar een hoog niveau. Ons ervaren team doet dit voor grote of kleine gezelschappen. Wilt u meerdere zalen tegelijkertijd of geeft u de voorkeur aan intieme setting? Het is allemaal mogelijk. Vanzelfsprekend geeft ons professionele team invulling aan uw technische wensen qua belichting en geluidsversterking.

    Zowel Schouwburg Kunstmin als het Energiehuis vormt het ideale decor voor uw congres, vergadering, feest, tv-opname of productpresentatie.

    Twee locaties, toegankelijk en karaktervol

    Schouwburg Kunstmin is stijlvol en eigentijds met de unieke architectuur van Sybold van Ravesteyn en het moderne interieurontwerp van Studio Makkink & Bey. Zoekt u een robuust, stoer en industrieel pand voor uw event? Maak dan uw keuze uit ons zalen aanbod in onze imposante en karaktervolle locatie, het Energiehuis. Beide locaties zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer en bieden ruime parkeergelegenheid.

    Kenmerken

    Tuin
    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Sint Jorisweg 76
    3311 PL Dordrecht
    Google Maps