Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Sparta Stadion

    Spartapark Noord 1, Rotterdam
    Opslaan
    500 personen

    “Het Kasteel” de meest verrassende en meest veelzijdige locatie van Rotterdam, recentelijk gerenoveerd en zeer goed bereikbaar.

    HISTORIE VERPAKT IN MODERN DESIGN

    Wij nemen u graag mee in de ongekende mogelijkheden van het organiseren van evenementen bij de oudste voetbalclub van Nederland: Sparta Rotterdam! Zo’n 25 keer per jaar een echt voetbalstadion, maar op alle andere 340 dagen van het jaar is het stadion een uitstekende evenementenlocatie. Een club met ruim 125 jaar traditie waar warmte, historie en sympathie heerst maar tegelijkertijd is de club ook modern en maatschappelijk betrokken. Het Sparta Stadion, bijnaam “Het Kasteel”, is de ideale locatie om in een bijzondere omgeving uw gasten te ontvangen. Onze kasteelpoorten staan open voor uw succes!

    Het Sparta Stadion, bijnaam “Het Kasteel”, is de ideale locatie om in een bijzondere omgeving uw gasten te ontvangen. Een plek om te vergaderen, te feesten, te trouwen, te eten en te drinken, een congres bij te wonen of een receptie te bezoeken. Het is kortom veel vaker geen stadion dan wel.  Het stadion bestaat uit het authentieke kasteel uit 1916 met een warm en modern interieur en het hoofdgebouw met glazen gevel met de stoere en stijlvolle business lounges. De sfeer in het stadion is persoonlijk en ongedwongen en saarnaast bieden de zalen vele mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, sfeervolle diners en sportieve feesten. Culinair Genieten van exclusieve gerechten en (h)eerlijke hapjes. Een ontspannen avond met relaties, een gezellig uitje met het personeel of een geweldig cadeau voor een jubilerende collega. Met passie streven wij ernaar om van elk evenement een bijzonder moment te maken met een onuitwisbare herinnering. Ons plezier in het werk is de basis voor onze hoogwaardige dienstverlening. Het is aan ons om een passende en verrassende belevingswereld te creëren voor uw gasten. Ons doel is om u en uw gasten te verrassen met innoverende gerechten en een tot in de details uitgewerkte atmosfeer die het best past bij uw evenement.

    Het Sparta Stadion:

    • Goede bereikbaarheid
    • Ruime parkeergelegenheid
    • Twee gebouwen met totaal 15 zalen
    • Ruimtes van 10 tot 350 personen
    • Totale capaciteit 1500 gasten
    • Wi-Fi en projectie in zalen aanwezig
    • Multifunctioneel kunstgrasveld 
    • Diverse sportieve workshops en ‘eigen’ sprekers mogelijk
    • Een ultieme beleving voor uw gasten

     

    Interesse?

    Neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking, rondleiding of offerte om maat. Het Sparta Stadion, gastvrijheid op maat!

    Kenmerken

    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Spartapark Noord 1
    3027 VW Rotterdam
    Google Maps