Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Stadsgehoorzaal

  Schiedamseweg 51, Vlaardingen
  Opslaan
  800 personen

  U heeft ons gevonden, wat fijn! We kunnen niet wachten om met u kennis te maken. Het (mede) organiseren van evenementen is voor ons een feest op zich. Neem gerust contact op met uw vragen of ideeen, we denken graag met u mee!

  In het hart van het mooie historische Vlaardingen ligt deze parel van een theater. Een unieke en inspirerende locatie voor uw bijeenkomst!

  Uw congres, vergadering, presentatie of feest is bij ons in goede handen. De mogelijkheden van het gebouw zijn eindeloos: 12 verschillende ruimtes, professionele kennis van techniek, horeca, productie en conceptontwikkeling is in huis. We denken graag met u mee en nemen desgewenst (een deel van) de organisatie uit handen.

  Congres

  Organiseert u binnenkort een grote personeelsvergadering, congres of productpresentatie? Zowel de Grote Zaal (650 plaatsen) als de Harmonie (155 plaatsen) zijn hiervoor perfect vanwege de theateropstelling en uitgebreide technische faciliteiten. Onze theatertechnici zorgen dat alles technisch soepel verloopt. In de aangesloten foyer(s) worden uw gasten verwelkomd met koffie of thee. Achteraf is hier ruimte voor lunch, diner (ook buffetten) en borrel. De fris en drank hebben wij zelf in beheer.

  Feest

  Een afscheidsreceptie voor uw relaties in de Boven Foyer of juist een eindejaarsfeest in de Harmonie voor uw medewerkers? Met onze ervaring in festivalorganisatie en contacten met vele artiesten, kunnen wij u de volledige organisatie uit handen nemen. Een live jazztrio, spetterende feestband of compleet themafeest met passende aankleding, belichting en drankassortiment. Uw wensen en ideeën vertalen we naar het feest dat u in gedachten heeft!

  Vergadering

  Samen met uw collega’s vergaderen in een inspirerende omgeving? Dat kan in de Stadsgehoorzaal. Op het toneel, in de foyer of “gewoon” in een van onze andere vergaderruimtes. Alles is mogelijk!

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Schiedamseweg 51
  3134 BB Vlaardingen
  Google Maps