Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Stadsherberg De Mol

  Molslaan 104, Delft
  Opslaan
  500 personen

  In het hart van Delft, tussen de historische panden en oude stadstorens, ligt Stadsherberg de Mol. Het pand dateert uit 1563 en is gebouwd als Stadsvondelingenhuis.

  Achter de zware houten deur waant u zich plots vijf eeuwen terug in de tijd. Terwijl het kaarslicht flikkert, schenken de Gedienstigen het originele Delftsch Kuyten Bier uit grote kannen. Naar Middeleeuwsch gebruik nuttigt u de Maeltyd met uwer Tien Geboden (oftewel de vingers). Vaak is er een Troubadour of ander Vermaeck aanwezig.

  BESLOTEN ARRANGEMENTEN

  Stadsherberg de Mol is de ideale locatie om uw personeelsfeest of groepsuitje te laten verzorgen. Wij bieden hiervoor diverse Middeleeuwsche arrangementen aan. Maar het is ook mogelijk om voor uw bedrijfsuitje een arrangement op maat te laten samenstellen, mede afgestemd op uw budget. Maar voor welke mogelijkheid u ook kiest: uw groepsuitje of bedrijfsfeest is bij Stadsherberg de Mol nooit zo maar een personeelsuitje, het is altijd een belevenis!

  Als de gasten onze Middeleeuwsche Stadsherberg betreden stappen ze vijf eeuwen terug in de tijd! Onze Middeleeuwsche ambiance en de ongedwongen sfeer maken uw bedrijfsfeest of groepsuitje tot een gebeurtenis waar men nog lang over zal napraten

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Molslaan 104
  2611 RP Delft
  Google Maps