Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  supperclub

  Singel 460, Amsterdam
  Opslaan
  535 personen

  De supperclub is een Nederlands concept dat inmiddels verspreid is over de hele wereld. De supperclub is onmogelijk in één woord te vangen. Het is een restaurant, cocktailbar, club en een professionele evenementenlocatie.

  locaties

  supperclub bevindt zich middenin het centrum van Amsterdam. Hier vlak naast het Koningsplein ontvouwt zich het entree naar een helderwitte zaal met bovenop een mooie vide waar elk mogelijk evenement georganiseerd kan worden. De witte zaal kan, met behulp van 260-graden beamers, getransformeerd worden tot elke mogelijk sfeer, kleur en setting.

  team

  supperclub heeft veel succesvolle evenementen gehost, zoals productlanceringen, modeshows, culinaire events, presentaties, exposities en clubnachten.

  supperclub beschikt over eigen in-house catering, professionele chefs en een professioneel creatief team met meer dan 20 jaar ervaring. Het cateringteam kan de meest bijzondere gerechten bereiden. Wat dacht je van een walking dinner of een 3-, 4-, of 5-gangendiner? Het creatieve team is in staat om hypnotiserende performances geven en de meest waanzinnige concepten te bedenken voor jouw evenement.

  Kortom, alles is mogelijk voor een evenement waar nog lang over nagepraat wordt.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 20 344 6400

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Singel 460
  1017 AW Amsterdam
  Google Maps