Hotels · Feestlocatie & trouwlocatie

  't Wapen van Marion

  Zeeweg 60, Oostvoorne
  Opslaan
  300 personen

  't Wapen van Marion Oostvoorne beschikt over 101 hotelkamers, een restaurant, een overdekt zwembad, een tennisbaan, een fitnessruimte en een solarium. Daarnaast beschikt het hotel over diverse zalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en leuke feesten of diners!

  Onze zalen bieden ruimte voor een gezelschap tot 300 personen voor een leuk feest of een uitgebreid diner. Voor kleine gezelschappen kunt u gebruik maken van een intieme zaal voor een privé diner of aanschuiven in ons restaurant of brasserie.

  Voor elke feestelijke gelegenheid bieden wij mogelijkheden. Van een verjaardag met koffie en verse appeltaart tot een knalfeest met een live band en entertainment of een bruiloft.

  Tevens verzorgen wij complete themafeesten inclusief decors, ballondecoratie, ( live ) muziek of een DJ en natuurlijk de hapjes en drankjes. Zo kunt u denken aan o.a. een jaren '80 feest, een Caribisch feest of een Black & White party! Wilt u de dag van uw leven tot in de puntjes laten verzorgen?

  De zorg voor uw bruidsboeket, bruidstaart, fotoreportage, ballondecoratie, uitnodigingen, bedankjes en nog veel meer kunt u aan ons overlaten. Wij maken van uw feestdag een dag waar u met de mooiste herinneringen aan terug zult denken.

  Kenmerken

  Gelegen aan de kust
  In-/outdoor activiteiten
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Zwembad
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Zeeweg 60
  3233 CV Oostvoorne
  Google Maps