Hotels · Feestlocatie & trouwlocatie

't Wapen van Marion

Zeeweg 60, Oostvoorne
300 personen

't Wapen van Marion Oostvoorne beschikt over 101 hotelkamers, een restaurant, een overdekt zwembad, een tennisbaan, een fitnessruimte en een solarium. Daarnaast beschikt het hotel over diverse zalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en leuke feesten of diners!

Onze zalen bieden ruimte voor een gezelschap tot 300 personen voor een leuk feest of een uitgebreid diner. Voor kleine gezelschappen kunt u gebruik maken van een intieme zaal voor een privé diner of aanschuiven in ons restaurant of brasserie.

Voor elke feestelijke gelegenheid bieden wij mogelijkheden. Van een verjaardag met koffie en verse appeltaart tot een knalfeest met een live band en entertainment of een bruiloft.

Tevens verzorgen wij complete themafeesten inclusief decors, ballondecoratie, ( live ) muziek of een DJ en natuurlijk de hapjes en drankjes. Zo kunt u denken aan o.a. een jaren '80 feest, een Caribisch feest of een Black & White party! Wilt u de dag van uw leven tot in de puntjes laten verzorgen?

De zorg voor uw bruidsboeket, bruidstaart, fotoreportage, ballondecoratie, uitnodigingen, bedankjes en nog veel meer kunt u aan ons overlaten. Wij maken van uw feestdag een dag waar u met de mooiste herinneringen aan terug zult denken.

Kenmerken

Gelegen aan de kust
In-/outdoor activiteiten
Restaurant
Terras
Tuin
Zwembad
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 181 489 399

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Zeeweg 60
3233 CV Oostvoorne
Google Maps
Website