Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  The Beach

  Oosteinderweg 247a, Aalsmeer
  Opslaan
  2000 personen

  Organiseert u een zakelijk evenement en bent u op zoek naar een centraal gelegen evenementenlocatie? Dan is The Beach iets voor u! De grootste in- en outdoor strandlocatie nabij Amsterdam en op een steenworp afstand van Schiphol. Mede dankzij de gratis parkeerplaatsen is The Beach dé locatie voor ieder zakelijk evenement.

  Van vergaderen op de authentieke veilingtribune tot een heerlijke barbecue op het terras. Van een bedrijfsfeest met live band tot productpresentatie. Van een beachvolleybal clinic tot aan de survival games van Robinson @ The Beach. Bij ons kunt u terecht voor zakelijke evenementen met een informele twist.

  Zaken doen in een andere omgeving? De business vergroten op een unieke locatie? Het team versterken of gewoon een gezellig en sportief bedrijfsevent? Ons enthousiaste en professionele team maakt van elk evenement een succes. Kies daarom voor een bedrijfsuitje of zakelijk evenement op onze locatie!

  Kom vrijblijvend langs voor een strandwandeling (rondleiding) of bel vrijblijvend voor meer informatie mailen kan natuurlijk ook.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 297 347 444

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Oosteinderweg 247a
  1432 AT Aalsmeer
  Google Maps