Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

The Beach

Oosteinderweg 247a, Aalsmeer
2000 personen

Organiseert u een zakelijk evenement en bent u op zoek naar een centraal gelegen evenementenlocatie? Dan is The Beach iets voor u! De grootste in- en outdoor strandlocatie nabij Amsterdam en op een steenworp afstand van Schiphol. Mede dankzij de gratis parkeerplaatsen is The Beach dé locatie voor ieder zakelijk evenement.

Van vergaderen op de authentieke veilingtribune tot een heerlijke barbecue op het terras. Van een bedrijfsfeest met live band tot productpresentatie. Van een beachvolleybal clinic tot aan de survival games van Robinson @ The Beach. Bij ons kunt u terecht voor zakelijke evenementen met een informele twist.

Zaken doen in een andere omgeving? De business vergroten op een unieke locatie? Het team versterken of gewoon een gezellig en sportief bedrijfsevent? Ons enthousiaste en professionele team maakt van elk evenement een succes. Kies daarom voor een bedrijfsuitje of zakelijk evenement op onze locatie!

Kom vrijblijvend langs voor een strandwandeling (rondleiding) of bel vrijblijvend voor meer informatie mailen kan natuurlijk ook.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 297 347 444

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Oosteinderweg 247a
1432 AT Aalsmeer
Google Maps