Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Westcord WTC Leeuwarden

  Heliconweg 52, Leeuwarden
  Opslaan
  30000 personen

  WestCord WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen aan de uitvalswegen en nabij het historische centrum! Het hotel beschikt over 143 luxe en comfortabele designkamers, waaronder 11 city view kamers en 11 ruime appartementen! Ook biedt het hotel fitnessfaciliteiten, waaronder een cardio ruimte en personal training. Ontspan in de sauna’s en solarium of kom tot rust in de We do Massage salon. 

  In het gehele hotel is er gratis, draadloos internet! Daarnaast beschikt het hotel over voldoende parkeergelegenheid.

   Op de 11e etage, uitkijkend over de prachtige stad Leeuwarden, kun je dineren op hoog niveau in Fine dining restaurant élevé. De gerechten wisselen per seizoen en ingrediënten worden regionaal en lokaal verkregen. Grenzend aan élevé is le bráss gevestigd, hier kun je genieten van klassieke brasserie gerechten. Op deze etage is ook onze Skybar te vinden met verschillende wijnen, cocktails en gin tonics!

  WestCord WTC Hotel is de grootste congres- en evenementenlocatie van Friesland. Voor vergaderingen, congressen, bijeenkomsten en evenementen biedt WTC Hotel Leeuwarden 15 moderne vergaderzalen met daglicht en airconditioning. Zaal New York heeft zelfs een capaciteit van 650 personen plenair! Daarnaast is de sfeervolle ontvangstruimte ‘Plaza’ zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, exposities en beurzen. Maar is ook de perfecte uitvalsbasis als Meeting point voor freelancers, zzp’ers en flexwerkers.

  Wij bieden congres- en evenement organisatoren een one-stop-shop in combinatie met een fantastische locatie, goede bereikbaarheid én de ongekende mogelijkheden van Friesland.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 58 294 1500

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Heliconweg 52
  8914 AT Leeuwarden
  Google Maps