Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Whoosah

  Zwartepad 66, Scheveningen
  Opslaan
  800 personen

  Geniet heerlijk aan het strand van Scheveningen van de mogelijkheden die WHOOSAH biedt: Events, Restaurant & Club. Wij zijn van alle markten thuis en zorgen samen met jou voor een onvergetelijke dag voor jou, je vrienden en/of collega’s! Kijk snel naar al onze mogelijkheden en tot snel!

  Jullie trouwfeest

  Heb je altijd al gedroomd van een romantisch huwelijksfeest op het strand, met de wijde zee op de achtergrond? Restaurant en beachclub WHOOSAH in Scheveningen, Den Haag biedt je de mogelijkheid om in de lente of zomer jullie bruiloftsfeest te komen vieren aan een van de mooiste strandplekjes van Nederland: het Zwarte pad in Scheveningen.

  Je vindt bij ons de gelegenheid om de hele trouwparty te doen, inclusief receptie, diner en feest. Maar ook voor een enkel onderdeel van je bruiloft ben je van harte welkom. We kunnen jullie speciale dag volledig uit handen nemen of werken nauw samen met jullie wedding/eventplanner.

  We kunnen voor de decoratie zorgen, je feest in goede banen leiden en de DJ op de hoogte stellen van jullie wensen.

  Een toast met prosecco of champagne, een special thema of veel kaarsen, bloemen en romantische attributen? Vertel ons je wensen en we gaan aan de slag! Kortom, voor een onvergetelijk trouwfeest en huwelijksfeest in Scheveningen, ben je bij Whoosah aan het juiste adres!

  Feestlocatie

  Met de zomer weer voor de deur is ook het strandseizoen weer geopend. En uiteraard horen daar goede feesten bij! Bij WHOOSAH hebben wij alle benodigde kennis in huis om een goed feestje te bouwen. Hoe groot jullie bedrijf ook is: wij zorgen voor de ideale ruimte voor jullie bedrijfsfeest.

  WHOOSAH is enorm geschikt voor feesten, vergaderingen, private dining, een verjaardag, borrel of staande receptie. Kortom, met onze prachtige feestlocatie op het strand van Scheveningen in Den haag, kunnen wij voor iedereen een onvergetelijke avond plannen die iedereen nog lang bij zal blijven!

  • Onvergetelijke Bedrijfsfeesten
  • Actieve Personeelsuitjes
  • Prachtige Feestlocatie in Scheveningen

  Kenmerken

  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  Terras

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Zwartepad 66
  2508 AC Scheveningen
  Google Maps