Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  World Forum The Hague

  Churchillplein 10, Den Haag
  Opslaan
  5000 personen

  Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag, de stad van vrede en recht.

  World Forum The Hague: Hosting the World!

  World Forum is een full-service congreslocatie in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m2 exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren, daarnaast biedt deze locatie exclusiviteit. Dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen look en feel met op maat gemaakte branding van het gebouw. Door de investeringen van ruim 28 miljoen de afgelopen jaren, is World Forum: Ready to host your event!

  World Forum Flow

  Alle vergaderruimtes bevinden zich rondom het middelpunt van het gebouw, het Atrium, dit geeft ieder event in World Forum een geweldige flow! Deze open ruimte verbindt alle gebieden rondom het Atrium. Op de begane grond is er de nieuwe Expo Foyer, met een open en heldere ambiance voor effectieve netwerkevents. Dan de King Willem Alexander, met een plafond van 20 meter hoog en een prachtig groot podium is het auditorium een extra wow factor voor ieder congres. Alle 35 break-outruimtes bieden uiteenlopende mogelijkheden voor uw event en onze sfeervolle Atlantic zaal is de perfecte ruimte voor, bijvoorbeeld een geserveerd diner tot wel 1.200 couverts.

  • Full service congreslocatie
  • Locatie tussen het stadscentrum en het strand
  • Goede bereikbaarheid
  • Grootste auditorium van Nederland: King Willem Alexander (<2161 stoelen) & compact set-up (770 stoelen)
  • 35 break out rooms
  • 765 nieuwe hotelkamers in hotels naast World Forum
  • 12.000m2 Expo ruimte: Queen Máxima Expo
  • 3.500 gratis Wi-Fi aansluitingen
  • Diners tot wel 5.000 deelnemers
  • Investeringen van 28 miljoen

  World Forum, ready to host your event!

  World Forum is een compacte venue maar heeft tegelijkertijd in totaal 17.500 verhuurbare m2, compleet gemoderniseerd na de gemaakte investeringen. Een perfect locatie voor internationale events met grootschalig karakter en ideaal voor netwerkmomenten, key-notes en break-out sessies. World Forum is een locatie met oneindig veel mogelijkheden en 50 jaar ervaring in het organiseren van evenementen! T

  Safety & Security, Service en Education

  We zijn voorloper op het gebied van Safety & Security, overtreffen verwachtingen met onze uitmuntende service en doen er alles aan om altijd onze kennis over te dragen en te investeren in educatieve projecten.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Churchillplein 10
  2517 JW Den Haag
  Google Maps