Feestlocaties in Drenthe

   1 - 7van de7gevonden locaties

   Een feestlocatie huren in Drenthe

   Feestlocaties in Drenthe

   Is het tijd voor een feestje? En zoek je iets in de provincie Drenthe of de stad Assen? Op Feestjegeven.nl heb je binnen een mum van tijd allerlei mooie feestlocaties gevonden. Een avondje uit, een familiefeest organiseren of een bedrijfsfeest opzetten, het kan allemaal. Wist je dat Drenthe wat betreft variatie een van de meest leuke provincies van Nederland is? De veelzijdigheid van feestlocaties loopt zo uiteen dat je gegarandeerd iets leuks zult vinden.

   Voor de rust in de natuur is het Kamp de Marke in Lheebroek een mooie keuze. Het is landelijk gelegen en met duizenden hectare natuur om je heen geniet je van de rust en stilte. Een andere unieke feestlocatie is Hortus in Haren, omringd door botanische tuinen. Gaat het om grote groepen? Dan is het theater en congrescentrum.

   De Tamboer in Hoogeveen een prachtige feestlocatie. Dit is geschikt voor bedrijfsfeesten, congressen, maar natuurlijk ook als trouwlocatie in Drenthe. Over trouwlocaties gesproken, het Hof van Saksen is een goede locatie om te huren. Het is stijlvol ingericht, landelijk gelegen en kent een capaciteit tot 3000 man. Wat deze feestlocatie in Drenthe zo handig maakt, is dat het ook de mogelijkheid biedt om te overnachten. Niet alleen voor het bruidspaar, ook kunnen genodigden verblijven in een van de vele Saksische boerderijen.

   Een locatie in Drenthe huren

   Op Feestjegeven.nl kun je in de grote steden naar geschikte feestlocaties zoeken, maar vergeet niet om ook in de buitengebieden te kijken. Drenthe is een rustige provincie vol met prachtige natuur. Die rust is ideaal voor team- of bedrijfsuitjes om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Maar ook als je een familiedag wilt organiseren zijn er genoeg leuke activiteiten te vinden.

   Drenthe is wat dat betreft heel erg divers dus laat je inspireren door de grote verscheidenheid aan locaties. Neem een kijkje en doe op die manier ideeën op voor leuke feestthema’s. Wel is het natuurlijk handig om te checken wat de bereikbaarheid is van de feestlocatie(s) die je in gedachten hebt. Zeker als je van buiten Drenthe komt. Check of het voor alle bezoekers goed aan te rijden is en of het ov er komt. Hier op Feestjegeven.nl hebben we veel werk al voor je gedaan. Bij de feest- en trouwlocaties in Drenthe die we je presenteren geven we een overzicht van de capaciteit, bereikbaarheid en aanvullende mogelijkheden. Hierdoor kun je heel duidelijk zien wat je van de locatie kunt verwachten. Handig toch.

   Vind de ideale feestlocatie in Drenthe

   Heb je een idee in welke richting je een feest in Drenthe wilt organiseren? Voer de plaats in en zoek op locaties daar in de buurt. Wij presenteren je alle feestlocaties van Drenthe op een rijtje.

   Daarbij zie je gelijk om welke locatie het gaat, wat de capaciteit is en eventueel de afstand. Zo heb je direct alle basisinformatie tot je beschikking. Per feest- en trouwlocatie in Drenthe kun je op de pagina van de locatie zelf aanvullende details vinden. Ook bieden we je de mogelijkheid om een datum te prikken en vragen te stellen. Hierdoor kun je snel navraag doen en een reservering plaatsen.

   Ook is het ideaal om de feestlocaties tegen elkaar af te wegen. Ontdek zelf wat Drenthe en Assen te bieden hebben. Zoek naar een mooie feestlocatie of trouwlocatie in deze heerlijke en rustige provincie. We weten zeker dat je wat moois zult vinden!