Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont

    Goorsteeg 66, Ede
    Opslaan
    300 personen

    In de bossen in het midden van Nederland vindt u rust en ruimte voor uw meeting bij 50|50 hotel en congrescentrum Belmont. Onze vergaderzalen en congreshal zijn voorzien van alle benodigde multimediavoorzieningen. Jaarlijks bieden we plek aan zo'n 100 re-integranten met afstand tot de arbeidsmarkt. Dat geeft uw meeting meerwaarde!

    De voordelen van Belmont:

    • 10 vergaderzalen en een ruime serre
    • congreshal voor 300 personen
    • alle vergaderzalen voorzien van daglicht
    • gelegen in het bos
    • 50 hotelkamers
    • gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
    • meerwaarde voor uw meeting door sociaal ondernemen. Uw boeking geeft re-integratiekandidaten kans op werkervaring
    • alle benodigde multimediavoorzieningen
    • Direct toegang tot het terras en buitenterrein

    Capaciteit

    Ons congrescentrum beschikt over 10 vergaderzalen, een stijlvolle serre en een congreshal (300 personen), uiteraard voorzien van alle benodigde multimediavoorzieningen. Alle vergaderzalen beschikken volop over daglicht en meerdere vergaderzalen bieden direct toegang tot het terras en buitenterrein. Bij meerdaagse congressen kunt u overnachten in één van de 50 hotelkamers. Er is ruime gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein.

    Ontspanning

    In het restaurant of de brasserie verzorgen wij graag een lunch(buffet) of diner op maat. De gezellige lounge en het ruime terras op het zuiden nodigen uit om even te ontspannen. Daarnaast biedt ons buitenterrein dat grenst aan het bos diverse mogelijkheden voor outdooractiviteiten om nieuwe inspiratie op te doen.

    Verfrist weer naar huis

    Wij zijn gespecialiseerd in het serveren van originele en verrassende alternatieven voor alcohol. Wij bieden een ruim assortiment (biologische) sappen en alcoholvrije cocktails, wijnen en bieren. Door ons non-alcoholbeleid gaat u altijd verfrist weer bij ons vandaan.

    Meerwaarde

    Jaarlijks bieden we plek aan zo’n 100 re-integranten die een flinke afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij werken mee in alle afdelingen van ons bedrijf. Aan de receptie, in de bediening, in de keuken, in de technische dienst en in de housekeeping. We bieden hen de mogelijkheid om te werken aan een terugkeer in de samenleving. Onze re-integranten werken altijd onder begeleiding en zijn heel gemotiveerd om te leren. Dat uit zich in hoge beoordelingen in klantvriendelijkheid. Onze re-integranten willen graag net dat stapje extra doen voor de gast.  Als u bij ons vergadert, overnacht of een congres houdt, geeft u hen kans op werkervaring. Het past perfect bij duurzaam ondernemen in een MVO-beleid. En geeft uw meeting meerwaarde!

    Contact

    Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op.

    Kenmerken

    Tuin
    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Overnachten
    Nabij snelweg

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Goorsteeg 66
    6718 TD Ede
    Google Maps