Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont

  Goorsteeg 66, Ede
  Opslaan
  300 personen

  In de bossen in het midden van Nederland vindt u rust en ruimte voor uw meeting bij 50|50 hotel en congrescentrum Belmont. Onze vergaderzalen en congreshal zijn voorzien van alle benodigde multimediavoorzieningen. Jaarlijks bieden we plek aan zo'n 100 re-integranten met afstand tot de arbeidsmarkt. Dat geeft uw meeting meerwaarde!

  De voordelen van Belmont:

  • 10 vergaderzalen en een ruime serre
  • congreshal voor 300 personen
  • alle vergaderzalen voorzien van daglicht
  • gelegen in het bos
  • 50 hotelkamers
  • gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
  • meerwaarde voor uw meeting door sociaal ondernemen. Uw boeking geeft re-integratiekandidaten kans op werkervaring
  • alle benodigde multimediavoorzieningen
  • Direct toegang tot het terras en buitenterrein

  Capaciteit

  Ons congrescentrum beschikt over 10 vergaderzalen, een stijlvolle serre en een congreshal (300 personen), uiteraard voorzien van alle benodigde multimediavoorzieningen. Alle vergaderzalen beschikken volop over daglicht en meerdere vergaderzalen bieden direct toegang tot het terras en buitenterrein. Bij meerdaagse congressen kunt u overnachten in één van de 50 hotelkamers. Er is ruime gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein.

  Ontspanning

  In het restaurant of de brasserie verzorgen wij graag een lunch(buffet) of diner op maat. De gezellige lounge en het ruime terras op het zuiden nodigen uit om even te ontspannen. Daarnaast biedt ons buitenterrein dat grenst aan het bos diverse mogelijkheden voor outdooractiviteiten om nieuwe inspiratie op te doen.

  Verfrist weer naar huis

  Wij zijn gespecialiseerd in het serveren van originele en verrassende alternatieven voor alcohol. Wij bieden een ruim assortiment (biologische) sappen en alcoholvrije cocktails, wijnen en bieren. Door ons non-alcoholbeleid gaat u altijd verfrist weer bij ons vandaan.

  Meerwaarde

  Jaarlijks bieden we plek aan zo’n 100 re-integranten die een flinke afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij werken mee in alle afdelingen van ons bedrijf. Aan de receptie, in de bediening, in de keuken, in de technische dienst en in de housekeeping. We bieden hen de mogelijkheid om te werken aan een terugkeer in de samenleving. Onze re-integranten werken altijd onder begeleiding en zijn heel gemotiveerd om te leren. Dat uit zich in hoge beoordelingen in klantvriendelijkheid. Onze re-integranten willen graag net dat stapje extra doen voor de gast.  Als u bij ons vergadert, overnacht of een congres houdt, geeft u hen kans op werkervaring. Het past perfect bij duurzaam ondernemen in een MVO-beleid. En geeft uw meeting meerwaarde!

  Contact

  Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Goorsteeg 66
  6718 TD Ede
  Google Maps