Hotels · Feestlocatie & trouwlocatie

  Amadore Hotel Arneville

  Buitenruststraat 22, Middelburg
  Opslaan
  500 personen

  Jullie komen aanrijden over de prachtige Vlissingse boulevard met uitzicht over het strand en de Westerschelde. De trouwauto stopt voor Amadore Hotel Restaurant Arion. Je wordt vrolijk en enthousiast ontvangen door alle gasten die klaar staan op de trappen bij de ingang. Het Amadore team onthaalt jullie met een glas bubbels!

  Na ontvangst is het tijd voor de gasten om naar het strand te gaan. Daar staat alles gereed voor de ceremonie. De bruidegom neemt zijn plek in en er klinkt muziek. Daar komt de bruid…. Met de voetjes door het zand richting het altaar. Na elkaar het jawoord te hebben gegeven tijdens de sfeervolle plechtigheid, wandelen jullie met alle aanwezigen naar het restaurant van Hotel Arion. Er staat een prachtige bruidstaart klaar.

  Na het aansnijden van de taart kan het feest beginnen! Er is akoestische live-muziek voor de eerste dans als getrouwd stel! En daarna zorgt de DJ voor gezellige dansmuziek. Jullie gasten kunnen zich vermaken in de Photo Booth en er worden champagne en feestelijke hapjes geserveerd. Na een heerlijk feest kunnen de gasten verblijven in één van onze hotels. En voor jullie hebben we onze fantastische bruidssuite met uitzicht over het water geregeld!

  Kenmerken

  Restaurant
  Vaste Catering
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Buitenruststraat 22
  4337 EH Middelburg
  Google Maps