Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Lasloods Vlissingen

  Tweede Binnenhavenweg 33, Vlissingen
  Opslaan
  1750 personen

  Ons ervaren team organiseert hier eigen evenementen en faciliteert vooral veel evenementen voor derden. Daarbij staat maatwerk op het gebied van aankleding, entertainment, licht, geluid, uitstraling en catering voorop. De lasloods dateert uit 1956 en is een stoere, maritieme locatie voor bedrijfsfeesten, beurzen en andere evenementen.   De Lasloods is gebouwd als onderdeel van het Rijn Schelde Montage Bedrijf. Het verkeerde in matige staat toen de laatste industriële gebruiker het pand een jaar of tien geleden verliet.

  Na een grondige renovatie is het pand aan een nieuw leven begonnen als evenementenlocatie. De loods telt 1.600 vierkante meter, staat er superstrak bij en beschikt nu over onder meer vloerverwarming.

  Het is een uniek pand op een unieke plek, aan drie zijdes omspoeld door water en zicht op de vissershaven van Vlissingen. De Lasloods ligt op loopafstand van het NS station, heeft een bushalte voor de deur en kent ruime parkeergelegenheid.   De Lasloods heeft alle faciliteiten en is als evenementenlocatie zeer breed inzetbaar.

  De Lasloods is bij uitstek een multifunctionele evenementenlocatie. De locatie is makkelijk te bereiken, er is volop parkeergelegenheid, de ruimte is volledig flexibel in te delen en de vele eigen faciliteiten zorgen voor een zeer brede inzetbaarheid.

  Bedrijfsfeesten, productpresentaties, beurzen, seminars, concerten, diners, markten, dance-events, shows of congressen: de Lasloods is  er ideaal voor en het team van Peperkamp Producties BV heeft er ervaring mee.  

  Verhuur

  De Lasloods is te huur voor alle mogelijke soorten evenementen, zowel openbaar als besloten. Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van het gebruik, de inrichting, een eventuele barfunctie, podium, licht en geluid, beveiliging, catering, etc.  

  Bereikbaarheid.

  De Lasloods is vanaf de snelweg A58 makkelijk en snel te vinden: aan het eind van de A58 bij de stoplichten linksaf richting Havens,gelijk rechtsaf over het spoor en dan ná de bushalte maar vóór de brug linksaf: Tweede Binnenhavenweg 8. In de directe omgeving van de Lasloods is volop.  Met het openbaar vervoer is onze locatie ook erg eenvoudig te bereiken. Vanaf NS station Walcheren is het ongeveer tien minuten lopen en buslijnen 56 en 58 stoppen vlak voor de deur (halte Prins Hendrikweg). meer weten.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 6 29215750

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Tweede Binnenhavenweg 33
  4382 ZH Vlissingen
  Google Maps
  Website