Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Amrâth Grand Hotel de l’Empereur

  Stationsstraat 2, Maastricht
  Opslaan
  1250 personen

  Amrâth Grand Hotel de l’Empereur, dichtbij het centrum van Maastricht en het centraal station, is uitermate geschikt voor uw bijeenkomst!

  Amrâth Grand Hotel de l'Empereur voor als u op zoek bent naar een centraal gelegen, unieke locatie die ruimte biedt voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, evenementen, recepties, diners en feesten.

  De ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten! Amrâth Grand Hotel de l'Empereur beschikt over 7 multifunctionele vergaderruimten met daglicht en airconditioning. Het hele hotel beschikt over gratis Wi-Fi, en biedt plaats aan bijeenkomsten tot 1.250 personen. Uiteraard kunt u uw bijeenkomsten ook combineren met een hotelovernachting. Het hotel biedt 149 comfortabel hotelkamers.

  Goede bereikbaarheid & parkeren

  Amrâth Grand Hotel de l'Empereur is in het centrum gelegen en tegenover het centraal station van Maastricht. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U kunt bij het hotel parkeren in de parkeergarage van het hotel.

  Restaurant

  Geniet van lunch en diner in het brasserie-restaurant van ons hotel in Maastricht. Het nostalgische Grand Restaurant de l’Empereur ligt al meer dan 100 jaar op de hoek van de Stationsstraat en Parallelweg in Maastricht, met grote glas in lood ramen en de kenmerkende, authentieke, markiezen. Dineren met een groep kunt u in één van onze prachtige zalen óf in onze Napoleon zaal. Afhankelijk van de grootte van de groep is dineren in het restaurant ook een mogelijkheid.

  Om u bijeenkomst te doen slagen, denken wij graag met u mee. Uiteraard ontvangen wij u graag om onze zaalruimtes persoonlijk te zien.

  Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over het organiseren van een vergadering, evenement, (zakelijke) bijeenkomst, training, congres, receptie, feest, diner of lunch in Amrâth Grand Hotel de l'Empereur en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen! Graag tot ziens bij Amrâth Grand Hotel de l'Empereur.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Stationsstraat 2
  6221 BP Maastricht
  Google Maps