Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Amrâth Grand Hotel de l’Empereur

    Stationsstraat 2, Maastricht
    Opslaan
    1250 personen

    Amrâth Grand Hotel de l’Empereur, dichtbij het centrum van Maastricht en het centraal station, is uitermate geschikt voor uw bijeenkomst!

    Amrâth Grand Hotel de l'Empereur voor als u op zoek bent naar een centraal gelegen, unieke locatie die ruimte biedt voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, evenementen, recepties, diners en feesten.

    De ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten! Amrâth Grand Hotel de l'Empereur beschikt over 7 multifunctionele vergaderruimten met daglicht en airconditioning. Het hele hotel beschikt over gratis Wi-Fi, en biedt plaats aan bijeenkomsten tot 1.250 personen. Uiteraard kunt u uw bijeenkomsten ook combineren met een hotelovernachting. Het hotel biedt 149 comfortabel hotelkamers.

    Goede bereikbaarheid & parkeren

    Amrâth Grand Hotel de l'Empereur is in het centrum gelegen en tegenover het centraal station van Maastricht. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U kunt bij het hotel parkeren in de parkeergarage van het hotel.

    Restaurant

    Geniet van lunch en diner in het brasserie-restaurant van ons hotel in Maastricht. Het nostalgische Grand Restaurant de l’Empereur ligt al meer dan 100 jaar op de hoek van de Stationsstraat en Parallelweg in Maastricht, met grote glas in lood ramen en de kenmerkende, authentieke, markiezen. Dineren met een groep kunt u in één van onze prachtige zalen óf in onze Napoleon zaal. Afhankelijk van de grootte van de groep is dineren in het restaurant ook een mogelijkheid.

    Om u bijeenkomst te doen slagen, denken wij graag met u mee. Uiteraard ontvangen wij u graag om onze zaalruimtes persoonlijk te zien.

    Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over het organiseren van een vergadering, evenement, (zakelijke) bijeenkomst, training, congres, receptie, feest, diner of lunch in Amrâth Grand Hotel de l'Empereur en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen! Graag tot ziens bij Amrâth Grand Hotel de l'Empereur.

    Kenmerken

    Tuin
    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Overnachten
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Stationsstraat 2
    6221 BP Maastricht
    Google Maps