Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Pathé Maastricht

  Sphinxcour 1, Maastricht
  Opslaan
  167 personen

  Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht.

  Het theater heeft 8 zalen naast elkaar gelegen met een capaciteit variërend van 94 tot 167 stoelen. Prima voor een besloten filmvoorstelling. Deze zalen zijn voor evenementen goed te combineren met het moderne Pathé Café. Een open sfeervolle ruimte met veel daglicht. Zeer geschikt voor ontvangst, lunches en borrels.

  Op de eerste etage bevindt zich een comfortabele business lounge die een prima omgeving biedt voor vergaderingen, lunches, presentaties of borrels van 12 tot 40 personen.

  Graag voorzien we onze gasten van heerlijke culinaire creaties, van koffie- en lunch arrangement tot borrel of walking diner. Pathé Maastricht is goed bereikbaar gelegen in het centrum van Maastricht. Parkeren kan op diverse parkeerterreinen op loopafstand van dit theater. Meerdere buslijnen vanaf Maastricht Centraal Station stoppen in nabijheid van het theater.

  Het team van Pathé Business verzorgt alle informatie en reserveringen voor dit theater. Wij denken graag met u mee en heten u van harte welkom. Wanneer u vragen heeft of aanvullende informatie wenst, kunt u altijd contact opnemen.. Wij adviseren u graag. 

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Sphinxcour 1
  6211 XZ Maastricht
  Google Maps