Strandpaviljoens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Beachclub Royal

  Zeekant 37, Hoek van Holland
  Opslaan
  4500 personen

  Ook dit jaar is Beachclub Royal verkozen tot het beste strandpaviljoen van Nederland. De jury was erg te spreken over de uitmuntende gastvrijheid en de uitgebreide service. Daarnaast scoorde Beachclub Royal zeer goed op de onderdelen schoon en deskundig.

  De afgelopen maanden kon gestemd worden op liefst 100 genomineerden voor Beste Trainingslocatie. Dit leverde 5 winnaars in diverse categorieën op. De uitslag is gebaseerd op het aantal stemmen, de motivatie bij die stemmen en het oordeel van een onafhankelijke jury.

  Het Beste strandpaviljoen van Nederland, Beachclub Royal is als tweede geëindigd, na de Creatieve Fabriek op de eerste plek, en voor de Efteling op de derde plek. 4 seizoenen geopend! Het beste strandpaviljoen van Nederland is in de najaars- en wintermaanden geopend op vrijdag en zaterdag vanaf 11.00 en zondag vanaf 10.00 uur. Voor feesten, partijen, bruiloften etc. zijn wij 7 dagen per week geopend.

  Dus wanneer je denkt dat er niets op het strand te beleven is genieten van lekker eten, drinken en natuurlijk de niet te immiteren Royal-sfeer. Door de verschillende (afsluitbare) ruimtes, zal uw feest altijd intiem zijn. Binnen is er plaats voor totaal 1500 gasten, maar door de verschillende ruimtes is dit terug te brengen tot veel kleinere groepen. Neem gerust vrijblijvend contact op indien u vragen heeft, wij beantwoorden ze graag.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Zeekant 37
  3151 HW Hoek van Holland
  Google Maps