· Feestlocatie & trouwlocatie

  Historisch Fort 1881

  Stationsweg 80-82, Hoek van Holland
  Opslaan
  2000 personen

  Historie en een eigentijdse sfeer komen samen bij Fort 1881.

  Wat krijg je als je hoogwaardige service en duurzaamheid combineert met een historische, stoere congres-, vergader- en eventlocatie? Fort 1881.

  Deze locatie heeft 70 verschillende ruimtes voor plenaire sessies tot wel 350 gasten, samen met een legio aan subsessie ruimtes is dit fort aan de waterweg in Hoek van Holland perfect voor een kleine vergadering of een groot event, eventueel met een combinatie van activiteiten in en rondom het fort.

  Het team heeft een grenzeloze liefde voor hospitality, vergaderingen, professionele trainingen voor het bedrijfsleven behoren tot het specialisme van Fort 1881. Het fort is helemaal teruggebracht in originele staat, met oorspronkelijke betonnen vloeren, oude klinkers in de grote overkapping, robuuste houten balkenplafonds. Dit in combinatie met een eigentijdse en sfeervolle inrichting, waardoor de ruimtes een heel eigen karakter krijgen. Het naastgelegen M-huis en de vele mogelijkheden op het terrein maakt van het Fort 1881 een totaalbeleving voor elke gelegenheid. 

  Het Fort beidt verschillende activiteiten en programma onderdelen voor zakelijke en particuliere events:

  ZAKELIJKE EVENTS

  Ga op ontdekkingstocht tijdens uw bedrijfsuitje in dit stoere fort terwijl de machtige zeeschepen langsvaren! Op dit historische pantserfort uit 1881 bieden wij u een groot scala aan mogelijkheden voor de invulling van een bijzonder bedrijfsuitje. Maak bijvoorbeeld een keuze uit één van onze teambuilding programma’s zoals het unieke Fort Ministerie of daag uw vrienden of collega’s bijvoorbeeld uit in het Departement van Oorlog tijdens een potje reuze Zeeslag of zoek de miljoenennota’s in de laserkamer! En sluit daarna gezellig af met een heerlijke barbecue op het sfeervolle terras.

  FESTIVAL

  Uw eigen bedrijfsfestival! Hoe uniek! Het bijzondere, stoere én grote Fort 1881 leent zich perfect hiervoor. Een festival helemaal in uw eigen thema! Het fort bestaat uit meer dan 100 ruimtes, groot en klein en ook een enorm buitenterrein, inclusief de droge gracht van het fort en het terras bij het M-gebouw met uitzicht over de Nieuwe Waterweg

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Stationsweg 80-82
  3151 HS Hoek van Holland
  Google Maps