Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Beachclub Titus

  Zuiderstrand 12, Kijkduin
  Opslaan
  000 personen

  Plan NU jouw evenement voor 2020 ! Geopend vanaf 15 maart tot 25 oktober 2020 !  Kijkduin | Den Haag wordt niet voor niets "een van de mooiste stranden van Nederland" genoemd. De prachtig ingerichte paviljoens van Beachclub Titus & Events At Sea, die tussen elkaar ruim opgezet zijn, is het gevoel van vrijheid onnavolgbaar te noemen. Eenvoudig bereikbaar met eigen- of openbaar vervoer, ontstaat bij iedere strandsessie het optimale gevoel van vrijheid, onbezorgdheid, ruimte en rust. Exclusief te reserveren is de privacy van ieder evenement een absolute garantie. 

  Het juiste adres voor ieder soort evenement! Een heidag is en begrip in Nederland! Wij organiseren van A tot Z ieder evenement op het wijde strand van Kijkduin, in het zand, met een heerlijk uitzicht over de Noordzee. Gegarandeerd resultaat, dat letterlijk en figuurlijk voor iedereen resulteert in een frisse kijk op de zaak. Continue inspiratie door onze locatie waarbij de Wijde Blik het denken verruimt! De combinatie van alle ruimtes van Beachclub Titus & Events At Sea toveren wij om tot een perfect platform voor seminars, trainingen, conferenties, productpresentaties, Food Parade & Food Trucks en de mooiste feesten die je maar kunt bedenken.

  Alles exclusief te reserveren voor minimaal 30 en maximaal 3000 gasten. Uniek op het strand van Nederland is dat Beachclub Titus & Events At Sea uit twee strandpaviljoens bestaan, die op het strand “naast elkaar gelegen zijn”. Hierdoor kunnen wij voor de programmaonderdelen switchen van de ene naar de andere locatie. Met onze “glazen tent” maken wij een verbinding tussen de twee paviljoens. Hierdoor ontstaat een (volledig overdekt) gebruiksoppervlakte van 2400 m2 (120 meter lang en 20 meter breed). Bij mooi weer worden de ruimtes uiteraard gebruikt in combinatie met het ruime strand. Alles onder 1 dak met alle voorzieningen aanwezig. Vanaf de ruime parkeerplaatsen zijn wij tot aan de deuren van de paviljoens over betonnen looppaden bereikbaar.

  Bel of mail voor een (vrijblijvende) afspraak tot bezichtiging, of voor een 1ste offerte om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden die wij gezamenlijk gaan “ontwerpen”. Met 30 jaar lang ervaring op het strand, kunnen wij met ons evenementen team iedere wens, idee en visie uitwerken tot een prachtig evenement. Wij verzorgen vakkundig voor jullie alles van A tot Z: Live Band’s, DJ’s, strandactiviteiten, Food Parades, BBQ’s met Life cooking, walking dinners, etc etc.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Zuiderstrand 12
  2586 JK Kijkduin
  Google Maps