Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Strandpaviljoen Zuid

  Zuiderstrand 3, Den Haag
  Opslaan
  500 personen

  KINDERFEESTJE

  Een kinderpartijtje op Zuid is altijd een feestje! Ook voor de ouders, want die kunnen heerlijk met de voeten in het zand. Lekker dollen op het strand en op onze trampoline is voor veel kinderen al een feest op zich. Neem daarbij onze goed gevulde (bio)ijsjesvrieskist en het feest is compleet. Daarnaast zijn er tosti’s, puntjes met jam & hagelslag en dorstlessende diksap. Zo simpel kan het zijn! Of maak van het partijtje een waar avontuur met surfles, kunstwerken maken van gejutte strandmaterialen of vliegeren met een zelfgemaakte vlieger. Niks moet en veel is mogelijk!

  Hoe leuk is het om als kind je eigen pizza te maken die in onze eigen houtskooloven gebakken wordt! Wij verzorgen vanaf dit seizoen kinderpizza workshops. Natuurlijk kunnen de kids aan het einde van de workshop genieten van de eigen gebakken pizza's.

  ZAKELIJK

  Vergadering, team meeting of bijeenkomst in besloten setting? Zuid staat klaar voor jouw zakelijke evenement. Een unieke locatie aan zee om elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen. Met de duurzame verse producten die wij in onze keuken gebruiken verzorgen wij een snelle businesslunch of uitgebreide lunch op het terras in de zon. Aansluitend is er mogelijkheid tot borrelen en dineren. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

  TROUWEN

  Als officiële trouwlocatie maakt Zuid trouwen met je blote voeten in het zand tot werkelijkheid! Maak er een privéfeestje van in de romantische serre op het strand of laat ook het terras overdekken: de mogelijkheden zijn eindeloos en het feest kan altijd doorgaan, wat de weergoden ook doen. Van familieontbijt tot laatste dans, trouwen op Zuid kan op de manier waar jullie van dromen. Verwacht op Zuid een feest die past bij jouw persoonlijke droombeeld. Je wilt je thuis voelen, je gasten een relaxte dag geven. Een festivalsfeertje, omringd door de natuur. Lekker eten en drinken. Een legendarisch feest met je eigen muziek. Een mooie ceremonie die ‘eigen’ is. Dat is hoe Zuid de ideale bruiloft ziet. En we zoeken bruidsparen die die droom delen.

  Wij geven jou de zee, strand, duinen, een intieme ruimte in ons paviljoen, en een heleboel vrijheid. Jij vertelt ons hoe de ceremonie en het feest van je dromen eruit zien. Die samenwerking maakt elke bruiloft op Zuid uniek. En dat is mooi voor jullie, maar ook leuk voor ons. Wij kijken net zo goed uit naar jouw grote dag!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Zuiderstrand 3
  2583 VB Den Haag
  Google Maps