Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Boompjes Evenementen

  Boompjes 701, Rotterdam
  Opslaan
  300 personen

  Terwijl u met een koel drankje in de hand uitkijkt over de Maas, zakt de zon weg achter de Erasmusbrug. Langzaam licht de skyline van Rotterdam voor uw ogen op. Er zijn weinig plekken waar ‘Manhattan aan de Maas’ imposanter aandoet dan vanuit de evenementenlocatie Boompjes.  

  Informatie

  In 2016 opende evenementenlocatie Boompjes haar deuren in een door architectenbureau Mecanoo ontworpen glazen paviljoen in het centrum van Rotterdam. Met het unieke terras, de grote ramen met uitzicht op de Maas en de state of the art audio en visuele technieken ontwikkelde Boompjes zich in korte tijd tot een populaire locatie voor speciale events als feesten, vergaderingen, diners en televisieopnames.

  Bereikbaarheid

  Het unieke van de locatie is onmiskenbaar dat waanzinnige uitzicht, dat Rotterdam tot decor maakt van ieder event. Die bijzondere ligging maakt ook dat Boompjes goed bereikbaar is; parkeergarage Boompjes ligt op vijftig meter afstand, maar voor een stijlvolle entree is het ook perfect te bereiken over het water.  

  Mogelijkheden

  Gezien onze locatie een split-level heeft en flexibel is in te delen zijn wij uiterst geschikt voor zowel vergaderingen, presentaties, diners als bedrijfsfeesten en bruiloften.  

  Contact

  Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of uw evenement op onze locatie laten plaatsvinden, vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op. 

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Boompjes 701
  3011 XZ Rotterdam
  Google Maps