Hotels · Feestlocatie & trouwlocatie

  Boutique Hotel Puur Zee

  Van Ogtropweg 2, Wijk aan Zee
  Opslaan
  110 personen

  Willen jullie liever ergens anders trouwen dan op het gemeentehuis? PUUR ZEE is een officiële trouwlocatie van de gemeente Beverwijk. De Ambtenaar van de Burgerlijke stand komt gewoon naar ons toe, de ceremonie kan dus verzorgd worden in ons hotel.

  Bij mooi weer kunnen we de trouwlocatie buiten bij ons Lounge terras en zwembad opstellen. Tegen de achtergrond van het duin elkaar het jawoord geven, wie vindt dat nou niet bijzonder? De capaciteit van de buitenlocatie is 65 personen. Helaas schijnt de zon niet altijd. In dat geval bouwen we ons mooie restaurant om tot trouwzaal. De capaciteit van het restaurant is 50 personen.

  Hebben jullie zin in een feest met live-muziek of liever een DJ? Wij bouwen het restaurant graag om tot feestzaal! Bij een groot gezelschap is het heel plezierig om onze Bar & serre als extra ruimte te gebruiken.

  De gasten kunnen in de ene zaal genieten van de muziek en losgaan op de dansvloer en in de andere ruimte rustig kletsen met een goed glas wijn, bier of iets sterkers.

  We serveren heerlijke snacks, maar ook een lekkere oester. De capaciteit van de restaurantzaal is 60 personen. De maximale capaciteit met beide zalen bedraagt 110 personen.

  Bruiloften met live muziek kunnen door ons uitsluitend worden verzorgd als ook alle kamers worden gereserveerd voor de bruiloftsgasten.

  Kenmerken

  Restaurant
  Zwembad
  Tuin
  Terras
  Overnachten
  Gelegen aan de kust

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Van Ogtropweg 2
  1949 BA Wijk aan Zee
  Google Maps