Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Brasserie Zuiderzoet

Slingerweg 5, Zeewolde
800 personen

Gelegen in jachthaven Marina De Eemhof, pal naast één van Nederlands bekendste vakantieparken Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, waan je jezelf bij Zuiderzoet in een Frans havenstadje. Een betoverende plek om te eten en drinken. Zuiderzoet is ook de ideale feestlocatie en vergaderlocatie in de regio Zeewolde, Almere en Amersfoort en de ultieme plek om de gedroomde bruiloft te vieren.

Je verjaardag, jubileum of bruiloft geheel in stijl vieren in de Zuiderzoetzaal? Of juist een meer casual feest in onze beachclub of op het strand? Bij Zuiderzoet is alles mogelijk.

Over de hele locatie kunnen wij meer dan 800 gasten kwijt voor een spetterend feest of evenement.

Brasserie

Een heerlijk 5 gangen diner, een walking diner of een mooi buffet allemaal bereid in ons kooktheater. De brasserie van Zuiderzoet bied plaats voor 250 gasten, en is dagelijks geopend voor lunch, diner en borrel.

Zuiderzoetzaal

Wij beschikken over een grote zaal van 190m2 waar wij feesten en partijen tot 250 personen kunnen verzorgen, Ook voor kleinere bijeenkomsten t is deze zaal zeer geschikt, de zaal is te splitsen in twee kleinere zalen.

Serre`s

In onze serre`s met uitzicht op het weidse eemmeer kunt u heerlijk genieten van een private dining.

Beachclub

De Beachclub is de ideale locatie voor een informeel en ongeremd feest, gelegen aan een breed strand. Lekker dansen, eten en drinken in een tropische vibe. In een strandpaviljoen zoals we ze kennen aan de Nederlandse kust: robuust, trendy en met stijl. Even uitrusten van al dat gefeest? Of lekker relaxed BBQ-en? Plof dan neer in de loungebanken.

Zakelijk bijeenkomen

Zuiderzoet is ook de perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen vergaderingen, trainingen, workshops, teambuilding, congressen en evenementen.

Watersport en outdooractiviteiten

Door onze nauwe samenwerking met Watersportcentrum de Eemhof, kunnen wij ook arrangementen aanbieden in combinatie met watersport. Varen, zeilen, stand-up paddelen, kanoën of wakeboarden en daarna een afsluitende borrel of diner is een perfecte activiteit voor vrijgezellenfeesten , teambuilding of een actieve personeelsbijeenkomst.

Kenmerken

Catering in overleg
Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Zwembad
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 36 538 2000

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Slingerweg 5
3896 LD Zeewolde
Google Maps
Website