Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Brasserie Zuiderzoet

  Slingerweg 5, Zeewolde
  Opslaan
  800 personen

  Gelegen in jachthaven Marina De Eemhof, pal naast één van Nederlands bekendste vakantieparken Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, waan je jezelf bij Zuiderzoet in een Frans havenstadje. Een betoverende plek om te eten en drinken. Zuiderzoet is ook de ideale feestlocatie en vergaderlocatie in de regio Zeewolde, Almere en Amersfoort en de ultieme plek om de gedroomde bruiloft te vieren.

  Je verjaardag, jubileum of bruiloft geheel in stijl vieren in de Zuiderzoetzaal? Of juist een meer casual feest in onze beachclub of op het strand? Bij Zuiderzoet is alles mogelijk.

  Over de hele locatie kunnen wij meer dan 800 gasten kwijt voor een spetterend feest of evenement.

  Brasserie

  Een heerlijk 5 gangen diner, een walking diner of een mooi buffet allemaal bereid in ons kooktheater. De brasserie van Zuiderzoet bied plaats voor 250 gasten, en is dagelijks geopend voor lunch, diner en borrel.

  Zuiderzoetzaal

  Wij beschikken over een grote zaal van 190m2 waar wij feesten en partijen tot 250 personen kunnen verzorgen, Ook voor kleinere bijeenkomsten t is deze zaal zeer geschikt, de zaal is te splitsen in twee kleinere zalen.

  Serre`s

  In onze serre`s met uitzicht op het weidse eemmeer kunt u heerlijk genieten van een private dining.

  Beachclub

  De Beachclub is de ideale locatie voor een informeel en ongeremd feest, gelegen aan een breed strand. Lekker dansen, eten en drinken in een tropische vibe. In een strandpaviljoen zoals we ze kennen aan de Nederlandse kust: robuust, trendy en met stijl. Even uitrusten van al dat gefeest? Of lekker relaxed BBQ-en? Plof dan neer in de loungebanken.

  Zakelijk bijeenkomen

  Zuiderzoet is ook de perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen vergaderingen, trainingen, workshops, teambuilding, congressen en evenementen.

  Watersport en outdooractiviteiten

  Door onze nauwe samenwerking met Watersportcentrum de Eemhof, kunnen wij ook arrangementen aanbieden in combinatie met watersport. Varen, zeilen, stand-up paddelen, kanoën of wakeboarden en daarna een afsluitende borrel of diner is een perfecte activiteit voor vrijgezellenfeesten , teambuilding of een actieve personeelsbijeenkomst.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Zwembad
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Slingerweg 5
  3896 LD Zeewolde
  Google Maps