Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Hebberd

  Bergenboulevard 15, Amersfoort
  Opslaan
  000 personen

  Restaurant De Hebberd in Amersfoort beschikt over een sfeervolle zaal. Door de warme inrichting wordt de zaal voor feesten, partijen, private dining en zakelijke aangelegenheden gebruikt.

  Bruiloft

  Als zaalruimte om uw huwelijksfeest te vieren is De Hebberd een ideale locatie. De zaal is geschikt voor 20 tot ongeveer 65 gasten en heeft de beschikking over een eigen bar. De feestzaal heeft een eigen terras. Het terras is te voorzien van een Pergola tent om op die manier nog meer ruimte te creëren.

  Zakelijk

  De Hebberd in Amersfoort is zeer geschikt om uw bedrijf te presenteren aan bijvoorbeeld potentiële klanten of zakenrelaties. Ook wordt de ruimte veel gebruikt voor het houden van een vergadering.

  Feestzaal

  De zaal van De Hebberd in Amersfoort is een zeer geschikte feestzaal voor allerlei verschillende feesten. Verjaardagen, personeelsfeesten en themafeesten worden regelmatig gevierd in onze zaal, die geschikt is voor maximaal 65 feestgangers.

  Dining

  Dineren op een rustige locatie met alleen uw eigen gasten, vrienden, familie of collega's is mogelijk in de vergaderzaal en feestzaal van De Hebberd Amersfoort. U heeft een ruime keuze uit onze diners en buffetten.

  Bereikbaarheid

  • Op 2 minuten rijafstand van de A1
  • Gratis parkeren
  • Mindervaliden toegankelijk
  • Midden van Nederland

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 33 286 3015

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Bergenboulevard 15
  3825 AG Amersfoort
  Google Maps
  Website