Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  BurgGolf De Haverleij, ‘s-Hertogenbosch

  Leunweg 40, 's-Hertogenbosch
  Opslaan
  150 personen

  BurgGolf de Haverleij is niet alleen een uitstekende bestemming voor golfliefhebbers, maar ook een ideale locatie voor het vieren van feestjes en evenementen. Hier zijn enkele redenen waarom BurgGolf de Haverleij een geschikte locatie is voor het organiseren van een feestje:

  Sfeervolle Omgeving: De schilderachtige omgeving van BurgGolf de Haverleij, met kastelen, groene heuvels en waterpartijen, creëert een unieke en betoverende sfeer die een speciaal tintje geeft aan elk feest.

  Verscheidenheid aan Ruimtes: De locatie beschikt over verschillende binnen- en buitenruimtes die aan diverse behoeften kunnen voldoen. Of het nu gaat om een intiem diner, een informele borrel of een groter feest, er is een passende ruimte beschikbaar.

  Prachtig Uitzicht: Gasten kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op de omringende natuur en het golflandschap. Dit zorgt voor een ontspannen en verfrissende atmosfeer.

  Catering op Maat: Het ervaren culinaire team van BurgGolf de Haverleij kan heerlijke en op maat gemaakte menu's verzorgen voor uw feest. Van smaakvolle hapjes tot uitgebreide diners, de catering is van hoog niveau.

  Flexibiliteit in Opzet: Of u nu kiest voor een formele zitplaatsopstelling, een informele cocktailparty of een thematisch feest, de locatie kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en stijl.

  Gastvrij Personeel: Het vriendelijke en professionele personeel van BurgGolf de Haverleij staat klaar om u te ondersteunen bij de planning en uitvoering van uw feest. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

  Mogelijkheid voor Activiteiten: Naast het feesten kunnen uw gasten ook genieten van golfactiviteiten of andere recreatieve opties die de locatie te bieden heeft.

  Centrale Ligging: Gelegen in 's-Hertogenbosch, is BurgGolf de Haverleij goed bereikbaar en biedt het voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten.

  Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of elke andere feestelijke gelegenheid, BurgGolf de Haverleij creëert een onvergetelijke ambiance en biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een succesvol evenement. Neem contact op met het team van BurgGolf de Haverleij en ontdek hoe zij uw feestje kunnen transformeren in een gedenkwaardige ervaring.

  Kenmerken

  Terras
  Restaurant
  In-/outdoor activiteiten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Leunweg 40
  5221 BC 's-Hertogenbosch
  Google Maps