Studio’s en concertlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Central Studios Utrecht

  Gietijzerstraat 3-5, Utrecht
  Opslaan
  2500 personen

  Ben je opzoek naar een veelzijdige blackbox evenementenlocatie in het hart van Nederland? Kom dan langs voor een kennismaking met evenementenlocatie Central Studios Utrecht!

  Mogelijkheden

  Evenementenlocatie Central Studios gelegen in Utrecht is een multifunctionele blackbox locatie. Er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd waaronder productpresentaties, congressen, exposities, kleine tot middelgrote beurzen, (sitdown) diners, personeelsfeesten, theatershows, dansfeesten. Central Studios biedt meerdere zalen met veel mogelijkheden om spraakmakende evenementen waar te kunnen maken.

  Ruimtes

  Onze locatie beschikt over 3 koppelbare zalen met een totaaloppervlak van 2.200 m². Dit vloeroppervlak kunnen wij indien gewenst nog uitbreiden. Studio 1 biedt ruimte aan een plenaire bijeenkomst tot 1.200 bezoekers. Studio 2 heeft een capaciteit tot ca. 800 gasten voor een plenaire bijeenkomst. Ook voor kleinere evenementen biedt Central Studios Utrecht vele mogelijkheden. De zalen zijn aan te passen in grootte door middel van bijvoorbeeld zwarte theaterdoek.

  Bereikbaarheid

  De geografische ligging is belangrijk bij de keuze van een locatie. Vanaf de A2 ben je binnen vijf minuten bij Central Studios Utrecht. Central Studios Utrecht bied jouw gasten ruime parkeergelegenheid en maakt altijd een mobiliteitsplan op maat. Parkeren is bij Central Studios Utrecht kosteloos. Naast de ruime parkeergelegenheid en uitstekende ligging zijn wij ook met het openbaar vervoer erg goed bereikbaar. Onze locatie ligt op vijf minuten lopen vanaf NS Station Utrecht Zuilen. Vanuit Amsterdam en Utrecht Centraal stopt er op Station Utrecht Zuilen vier keer per uur een trein. De aankomst- en vertrekhaltes van de stadsbusdienst lijn 5 vindt u recht voor onze hoofdingang. Het is ook mogelijk om shuttlevervoer van en naar het Centraal Station Utrecht in te zetten.

  Historie

  Waar vroeger aan enorme metalen constructies werd gebouwd, wordt in begin jaren ‘90 o.a. de populaire televisieserie Goudkust opgenomen. Met de verhuizing van Goudkust naar Hilversum komt er ruimte voor events. Sinds 1992 is Central Studios het decor van vele soorten events. Tijdens de verbouwing van de voormalige fabriekshal naar studio onderging het gebouw een ware transformatie wat resulteerde in een gefaciliteerde blackbox evenementenlocatie.

  Wie gingen je o.a. voor?

  Kruidvat, BCC, OTYS, ING, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Schwarzkopf, Citroën, Opel, Rabobank, ABN AMRO, Electronic Partner, Douwe Egberts, Vodafone

  Contact

  Er staat een enthousiast, multidisciplinair en ervaren team met een grote passie in evenementenorganisatie voor je klaar om jullie ideeën waar te kunnen maken! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mailtje!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Gietijzerstraat 3-5
  3534 AV Utrecht
  Google Maps