Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Chalet Fontaine

  Hoofdstraat 4, Kaatsheuvel
  Opslaan
  1000 personen

  Chalet Fontaine in Kaatsheuvel is de mooiste locatie voor uw huwelijksfeest!

  De mooiste dag van uw leven verdient ook de mooiste locatie! Bij Chalet Fontaine viert u uw bruiloft in stijl. Het complete team maakt van uw huwelijksdag een onvergetelijke belevenis.

  Chalet Fontaine is een schitterende verbouwde villa met een moderne inrichting. De sfeervolle zalen ademen stijl en klasse uit. Chalet Fontaine is middels een verplaatsbaar wandensysteem te splitsen in de Cappettizaal en de Tuinzaal. Geheel In de grote tuinen van Chalet Fontaine vindt u het sfeervolle Tuinchalet omringd door terras, een forellenvijver en enkele jeu de boulesbanen.

  Chalet Fontaine is geheel voorzien van airconditioning, luchtbehandeling, vloerverwarming, geïntegreerde achtergrondmuziekinstallatie.

  Cappettizaal

  De Cappettizaal beschikt over een grote moderne loungebar, 3 loungebanken en een moderne buffethoek. Het podium is los te plaatsen in elke gewenste grootte.

  Tuinzaal

  De Tuinzaal beschikt over een grote openhaard hoek met 4 loungebanken en een moderne openhaard. De grote showkeuken kan naar gelang uw wensen wel of niet betrokken worden bij de feestruime d.m.v. een afsluitbare wand. Sinds kort is de Tuinzaal voorzien van een nieuwe moderne bar met LED verlichting. De Tuinzaal is middels lichtgekleurde decorwanden in grootte te variëren zodat u zich ten alle tijden bevindt in een passende ruimte voor uw gezelschap.

  Geheel naar uw wens verzorgen wij uw complete huwelijksdag, waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

  Chalet Fontaine is tevens een erkende trouwlocatie, zowel kerkelijk als gemeentelijk! Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die er zijn om uw trouwdag bij ons tot een onvergetelijke dag te maken!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Hoofdstraat 4
  5171 DD Kaatsheuvel
  Google Maps