Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Efteling

    Europalaan 1, Kaatsheuvel
    Opslaan
    20000 personen

    De Efteling in Kaatsheuvel inspireert en verwondert! De Efteling biedt voor elk zakelijk gezelschap een unieke beleving in een inspirerende omgeving.

    Een blijvende herinnering

    Een zakelijke bijeenkomst of informeel evenement in de meest unieke omgeving die u zich maar kunt voorstellen, de Efteling. Dat wordt een bijeenkomst die uw collega’s of relaties niet snel vergeten!

    Inclusief bezoek aan het Efteling-park

    Maak gebruik van de kracht van het merk Efteling om uw verhaal te vertellen, uw boodschap over te brengen of uw doelstelling te bereiken. Wij bieden u een zakelijk podium in de Wereld vol Wonderen. Voor elk gezelschap biedt de Efteling een unieke beleving in een van de beschikbare 27 meeting- en eventlocaties. Uiteraard mag een bezoek aan een of meerdere attracties niet ontbreken. Een teambuildingactiviteit in het sprookjesbos of een spectaculaire rit in Baron 1898 biedt de perfecte onderbreking van uw evenement.

    Event voor iedereen!

    Van een inhoudsevent tot aan jubileumfeesten. Uw event zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering. Wilt u het echt ‘groots’ aanpakken? Dan is de Efteling de geschikte locatie. Kijk samen met een van onze eventprofessionals naar de mogelijkheden voor uw event.

    Wij denken graag met u mee

    Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren waar de opkomst hoog is en uw boodschap beklijft, dan komen wij graag met u in contact. Ontdek alle mogelijkheden op onze website, neem telefonisch of via de mail contact met ons op

    Kenmerken

    Tuin
    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Overnachten
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Europalaan 1
    5171 KW Kaatsheuvel
    Google Maps